Yhteishaku

Toisen asteen yhteishaussa haetaan Gradian ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen. Päivitämme tälle sivustolle kevään 2022 yhteishakuasiaa sitä mukaa, kun tiedot varmistuvat.

Kenelle yhteishaku on tarkoitettu?

Peruskoulun jälkeen voit hakea ammatilliseen koulutukseen ja lukioon yhteishaussa. Yhteishaku tehdään Opintopolussa. Jos olet jo suorittanut lukion, voit hakea yhteishaussa yo-pohjaisiin koulutuksiin. Jos olet jo suorittanut jonkin ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon, et voi hakea yhteishaussa, mutta kylläkin jatkuvassa haussa.

Tutustu yhteishaussa mukana oleviin Gradian koulutuksiin alla olevista koulutusten kuvauksista. Niissä kerrotaan koulutuksesta, sen rakenteesta, kenelle se sopisi ja millaista opiskelu on.

Sivun alalaidassa ovat videoina vankat tietopaketit Gradian ammatillisesta ja lukiokoulutuksesta yhteishaun tueksi: opinto-ohjaajat antavat tietoa ja opiskelijat kertovat kokemuksiaan. 15 min. + 15. min täyttä asiaa katsottavaksi! 

Yhteishaun 2021 koulutukset Jyväskylässä

Yhteishaun 2021 koulutukset Jämsässä

Hakupalvelut ma,ke ja to klo 9 - 15, ti ja pe klo 10 - 14, puh. 040 341 6193, chat gradia.fi/oppimaan, sp. hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia
Haku- ja neuvontapalvelut
Käyntiosoite
Sepänkatu 3, Jyväskylä
Postiosoite
PL 472, 40101 Jyväskylä

Tutustu Gradian ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen!