Haku jatkamaan ammatillisia opintoja

Haluatko suorittaa joskus kesken jääneet ammatilliset opintosi loppuun tai siirtyä toisesta oppilaitoksesta jatkamaan ammatillisia opintojasi Gradiaan? Jos sinulla on valmiita ammatillisia opintosuorituksia (tutkinnon osa tai osia suoritettuna) tutkinnosta, jonka opintoja haluat jatkaa, voit hakea meille jatkavan opiskelijan sähköisellä hakulomakkeella.

Jos haluat vaihtaa tutkintoa tai sinulla ei ole vielä yhtään opintosuorituksia, sinun tulee hakea koulutukseen täyttämällä sähköinen jatkuvan haun hakulomake jokaisen koulutuksen omilla sivuilla hakuaikana.

Näin haet:
1. Tarkista, että haluamaasi koulutusta järjestetään Gradiassa.
2. Hanki todistus tähän asti suorittamistasi opinnoista. Jos opiskelet toisessa oppilaitoksessa, pyydä opintosuoritusote nykyisistä opinnoistasi. Jos opintosi ovat jääneet kesken aikaisemmin, olet saanut oppilaitoksesta todistuksen suorittamistasi opinnoista.
3. Täytä tältä sivulta löytyvä hakemus ja liitä opintosuoritusote hakemuksen liitteeksi.

Jos opiskelet toisessa oppilaitoksessa, ennen hakemista sinun kannattaa keskustella tilanteestasi oman oppilaitoksesi opinto-ohjaajan tai HOKS-ohjaajasi kanssa.

Sinut voidaan valita jatkamaan opintojasi Gradiassa, mikäli koulutuksessa on vapaita paikkoja ja koulutuksen järjestäjä katsoo sinulla olevan riittävät edellytykset tavoitteena olevan tutkinnon suorittamiseen. Otamme sinuun yhteyttä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Gradian Hakupalveluihin.

Gradia Hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15, chat: gradia.fi/oppimaan