Ratkaisuja rekrytointiin

Kun yrityksessäsi on tarve rekrytoida uutta osaavaa työvoimaa, kannattaa silloin hyödyntää Gradian tarjoamia vaihtoehtoja, kuten oppisopimuskoulutusta tai RekryKoulutusta. Harjoittelupaikkoja tarjoamalla voit löytää yritykseesi juuri oikeanlaisia tulevaisuuden osaajia.
Ota yhteyttä Yritys- ja elinvoimapalveluihin, niin mietitään yhdessä teille sopivia ratkaisuja: puh. 040 341 5056, yrityksille@gradia.fi.

Väliotsikko

Oppisopimuskoulutus – uutta työvoimaa joustavasti työpaikalla kouluttaen!

Palsta 1/2

Oppisopimuskoulutuksella rekrytoit ja koulutat yritykseenne uusia tekijöitä esimerkiksi silloin, kun valmiita osaajia ei ole saatavilla tai olet löytänyt hyvän tyypin, mutta hänellä on puutteita ammatillisessa osaamisessa. Gradiasta saat apua myös isomman ryhmän rekrytoimiseen oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutus on työnhakijoille houkutteleva vaihtoehto: oppisopimus perustuu työsuhteeseen ja työnantaja maksaa opiskelijalle palkkaa oppisopimuksen ajalta. Oppisopimus on mahdollista käynnistää joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan. Lue lisää oppisopimuksesta.

Palsta 2/2

Oppisopimuskoulutuksissa sinua auttavat työelämäkoordinaattorit

Hämäläinen Kirsi

Työelämäkoordinaattori

Yritys- ja elinvoimapalvelut, sosiaali- ja terveysala

Kyllästinen Kaisu

Työelämäkoordinaattori

Yritys- ja elinvoimapalvelut, elintarvikeala, metsäala, puhtaus- ja kiinteistöpalvelut, puuala, ravitsemispalvelut, sosiaali- ja terveysala, turvallisuusala

Lappi Eero

Työelämäkoordinaattori

Yritys- ja elinvoimapalvelut, kone- ja tuotantotekniikka, talotekniikka, sähkö ja ict, autoala, pintakäsittely, liikunta, humanistinen ja kasvatusala

Rauhansalo Marika

Työelämäkoordinaattori

Taipale Anna

Työelämäkoordinaattori

Yritys- ja elinvoimapalvelut, yrittäjyys ja johtaminen, liiketoiminta, hius- ja kauneusala

Ylönen Riikka

Työelämäkoordinaattori

Yritys- ja elinvoimapalvelut, ajoneuvo- ja kuljetustekniikka, kuljettajakoulutus, liikenneopettajakoulutus, logistiikka, maarakennus, media ja kuva, media-ala, rakennus- ja talotekniikka, talonrakennus, varastoala

Väliotsikko

Työssäoppiminen – tulevaisuuden osaajia työpaikalle oppimaan!

Palsta 1/2

Työnantaja: etsitkö harjoittelijaa tai haluaisitko rekrytoida opiskelijan tai vastavalmistuneen? Gradian opiskelijat tarvitsevat opintojensa aikana harjoittelupaikkoja, joissa he voivat suorittaa koulutussopimuksella käytännön harjoittelujaksoja ja näyttöjä. Työharjoittelijat voivat lisäksi olla yrityksesi tulevaisuuden työntekijöitä eli työssäoppiminen on myös osa ennakoivaa rekrytointia. Meiltä valmistuu myös ympäri vuoden eri alojen ammattilaisia, jotka etsivät työpaikkaa. Lue lisää ja ilmoita harjoittelu- tai työpaikka.

Palsta 2/2

Kysy lisää

Yritys- ja elinvoimapalvelut

Väliotsikko

RekryKoulutuksella täsmäosaajia työvoimapulaan!

Palsta 1/2

RekryKoulutus on edullinen ja riskitön täsmäosaajia tarjoava vaihtoehto yritykselle, jonka on vaikea löytää osaavaa työvoimaa. Sen aikana työnantaja pääsee tutustumaan tulevaisuuden tekijöihin jo ennen palkanmaksun aloitusta. RekryKoulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja soveltuvuutensa osoittaneet työllistetään viimeistään koulutuksen päättyessä. RekryKoulutus on nopea väylä kouluttaa tuleville työntekijöille riittävä osaaminen. RekryKoulutus toteutetaan yhteistyössä Gradian, työnantajayrityksen, Keski-Suomen tai paikallisen ELY-keskuksen sekä TE-palveluiden kanssa. Lue lisää RekryKoulutuksesta.

Palsta 2/2

RekryKoulutuksissa apunasi

Kilpikoski Stiina

Myyntipäällikkö

Saari Anssi

Projektipäällikkö

Saaranen Marko

Toimitusjohtaja

Keski-Suomen TE-palvelut mukana rekrytoinnin ratkaisuissa

Teemme tiivistä yhteistyötä Keski-Suomen TE-palveluiden kanssa ja hyödynnämme mm. seuraavia palveluja:

Miitti Keski-Suomi – rekrytointipalvelua yrityksille

Miitti Keski-Suomi -palvelu tarjoaa yritykselle räätälöityä ja kohdennettua rekrytointipalvelua. Miitin avulla löydät vaivattomasti ja maksuttomasti sopivia työntekijöitä yritykseesi, voit tehdä yritystäsi ja toimialaasi tunnetuksi ja/tai kartoittaa työntekijöiden saatavuutta alueella. TE-palvelut vastaavat käytännön järjestelyistä.

Virtuaaliset Miitit

Miitti voidaan järjestää myös verkossa! VirtuaaliMiitti on ekologinen ja tehokas tapa esitellä työnantajaa ja työmahdollisuuksia. VirtuaaliMiitti ei ole paikkasidonnainen, vaan verkon kautta voit tavoittaa ihmisiä kaukaakin. Tapahtumaan osallistuminen on helppoa niin työnantajalle kuin työnhakijallekin. Lisätietoa Keski-Suomen TE-palveluiden verkkosivulla.

TE-live apunasi rekrytoinnissa

TE-live on palvelu, jossa tuotetaan suoria lähetyksiä avoimista työpaikoista, työelämän eri teemoista ja koulutusmahdollisuuksista. Live-lähetyksessä pääset kertomaan työpaikkailmoitusta laajemmin, millaista työtä organisaationne tarjoaa ja miksi teille kannattaa hakeutua töihin. Hakijat pääsevät etukäteen tutustumaan avoinna olevaan paikkaan ja yritykselläsi on mahdollisuus saada parempia hakemuksia tehtävästäsi innostuneilta ja siihen todennäköisimmin soveltuvilta henkilöiltä. Lisätietoa TE-liven hyödyntämisestä rekrytoinnissa. Tutustu TE-palveluiden tapahtumakalenteriin.