Ammattiopisto Gradia

Ammattiopisto Gradiasta löytyy monia vaihtoehtoja kaikenikäisten ammatillisiin koulutustarpeisiin. Monialaisessa oppilaitoksessa opiskelijoita on lähes 17 000 ja henkilöstöä noin 590.

Ammattiopisto Gradia on Keski-Suomen suurin ja yksi Suomen suurimmista ammatillisista oppilaitoksista. Se tarjoaa opiskelijoilleen ja yritysasiakkailleen monipuolisia vaihtoehtoja osaamisen kehittämiseen. Ammattiopisto Gradian koulutustarjontaan kuuluu ammatillisten perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintojen lisäksi muun muassa lyhyt- ja lupakorttikoulutuksia. Oppilaitos järjestää myös aikuisten perusopetusta, tutkintokoulutukseen valmentavaa TUVA-koulutusta, muita valmentavia koulutuksia sekä taiteen perusopetusta musiikissa ja tanssissa.

Yritys- ja elinvoimapalvelut tuo Gradian kattavat koulutuspalvelut työelämä- ja yritysasiakkaiden saataville. Painopisteinä ovat oppisopimuskoulutus, yrittäjyyden edistäminen sekä kansainvälinen koulutustoiminta. Aktiivinen yhteistyö kuntien työllisyys- ja elinvoimaverkostoissa edistää alueen elinkeinotoimintaa ja työllisyyttä.

Ammattiopisto Gradia toimii yhdeksällä kampuksella Jyväskylässä, Jämsässä ja Lievestuoreella.