Palvelut opiskelijatyönä

Gradia tarjoaa palveluja opiskelijatyönä. Olet tervetullut asiakkaaksemme.

Palsta 1/2

Ravintolat ja ruoka

Ravintola Priimus on Gradian Priimus-kampuksella toimiva opetusravintola, jossa opiskelijat työskentelevät aidossa ravintolaoppimisympäristössä yhdessä osaavan henkilöstön kanssa. Ravintola Priimuksesta saat toimivat kokoustilat sekä niihin maittavat tarjoilut. Ravintola Priimuksessa onnistuvat kaikenlaiset juhlat, tarjolla myös lounas ja kahvilapalvelut arkipäivisin. Myymälä ja Cafe Oppipuoti palvelevat, kun haluat herkut illaksi kotiin tai on lounaan tai välipalan paikka.

Palsta 2/2
Palsta 1/2

Kauneus ja terveys

Kauneus- ja terveysalan opiskelijamme oppivat vahvasti tekemällä. Asiakaspalvelua heille voi varata kuka tahansa. Opiskelijat tekevät työtä ammattimaisesti opettajan ohjauksessa. Varaathan jonkin verran tavallista enemmän aikaa, kun tulet opiskelijan asiakkaaksi!

Palsta 2/2
Opiskelija kauneus - ja terveysalan työtilassa
Palsta 1/2

Rakentaminen ja autot

Gradian talotekniikan, pintakäsittelyn, sähköalan, talonrakennuksen sekä puualan opiskelijat tekevät tilauksesta erilaisia alaansa liittyviä töitä. Autoalan opiskelijat tekevät monipuolisia huolto- ja korjaustöitä kaikille automerkeille. Työt tehdään opiskelijatyönä ammattilaisen ohjauksessa.

Palsta 2/2
Opiskelijat tarkastelevat auton öljytikkua.
Palsta 1/2

Kädentaidot ja vaatetus

Opiskelijamme tekevät erilaisia käyttöesineitä mittatilaustyönä puusta ja metallista. Tekstiilipajassa opiskelijamme suunnittelevat ja toteuttavat persoonallisia tuotteita. Meiltä voi tilata myös kädentaitojen ohjauspajoja ja työnäytöksiä erilaisille kohderyhmille ja tapahtumiin.   

Palsta 2/2
Palsta 1/2

Media ja viestintä

Gradian media-ala toteuttaa erilaisia tuotantoja opiskelijatöinä: videotuotannot, tv-tuotannot, tapahtumatuotannot. Lisäksi meiltä saa valokuvauspalveluita. Ota yhteyttä hyvissä ajoin. Tulostus- ja painopalvelumme palvelee asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan joustavasti, nopeallakin aikataululla ja laadusta tinkimättä.

Palsta 2/2
Valokuvaajaopiskelija kameran kanssa.
Palsta 1/2

Esiintyjät

Gradian musiikin ammattiopiskelijat sekä taiteen perusopetuksen esiintyjäryhmät esittävät musiikkia erilaisissa tilaisuuksissa klassisesta musiikista pop-jazziin ja tanssimusiikkiin. Ole hyvissä ajoin yhteydessä.

Palsta 2/2