Näin palvelemme

Gradian työelämäpalvelut
Ota yhteyttä, puh. 040 341 5056, yrityksille @gradia.fi

Gradian työelämäpalvelut

Gradian työelämäpalveluiden asiakkaita ovat yritykset, julkisen sektorin toimijat, yhteisöt ja järjestöt.  Meidän kauttamme saat yrityksesi henkilöstölle osaamisen kehittämisen palveluja ja ratkaisuja osaajapulaan. Reagoimme ketterästi yrityksesi tarpeisiin ja hyödynnämme joustavasti myös eri rahoitusratkaisuja palveluissamme. Tavoitteenamme on rakentaa pitkäkestoista oppilaitos-yritysyhteistyötä ja kumppanuutta, joka tuottaa yrityksellesi selvää lisäarvoa.

Yrityksesi käytössä on Gradian laaja koulutustarjonta ja osaavat asiantuntijamme sekä laaja yhteistyökumppaniverkosto ja sen palvelut. Tutustu tarkemmin koulutuspalveluihimme sekä kumppanuuksiimme ja yhteistyöhön.

Gradialla on pitkä kokemus yhteistyöstä yritysten kanssa ja henkilöstön ammattitaidon kehittämisestä.  Teemme vuosittain yhteistyötä osaamisen kehittämiseksi yli 2000 yrityksen ja yhteisön kanssa. Toimimme pääasiassa Keski-Suomessa, mutta vastaamme yritysten kehittämistarpeisiin myös valtakunnallisesti.

Gradia-koulutuspalvelut Oy  

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian omistama tytäryhtiö Gradia-koulutuspalvelut Oy vastaa markkinoilla tapahtuvasta koulutusmyynnistä. Yhtiön koulutustarjonta kattaa kaikkien Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian koulutusalojen maksulliset yritys- ja henkilöstökoulutukset sekä erilaiset lupakorttikoulutukset. Gradia-koulutuspalvelut Oy toteuttaa myös ELY:n rahoittamia yhteishankintakoulutuksia sekä ei tutkintoon johtavia ammatillisia työvoimakoulutuksia.

Näin helppoa yhteistyö kanssamme on

Gradian palvelupolku

Gradian palvelupolku työelämälle etenee asiakkaan ehdoilla yrityksen kontaktista yhteistyöhön ja kumppanuuteen.


Olemme tehneet yrityksille helpoksi yhteydenoton Gradiaan: Gradian työelämäpalvelut ovat yrityksiä varten ja palvelevat kaikissa yritysten osaaja- ja osaamistarpeissa. Kartoitetaan tarpeet ja sovitaan parhaasta tavasta edetä. Ota meihin yhteyttä, me palvelemme!

Tutustu palvelupolun eri vaiheisiin tarkemmin täältä!

Gradian Työelämäpalvelut
040 341 5056
Gradia Jyväskylä
Käyntiosoite
Viitaniementie 1 C, Jyväskylä
Postiosoite
PL 472, 40101 Jyväskylä