Näin palvelemme

Gradialla on pitkä kokemus yhteistyöstä yritysten kanssa ja henkilöstön ammattitaidon kehittämisestä. Teemme vuosittain yhteistyötä osaamisen kehittämiseksi yli 2000 yrityksen ja yhteisön kanssa. Toimimme pääasiassa Keski-Suomessa, mutta vastaamme yritysten kehittämistarpeisiin myös valtakunnallisesti.
Ota yhteyttä Yritys- ja elinvoimapalveluihin: puh. 040 341 5056, yrityksille@gradia.fi

Palsta 1/2

Yritys- ja elinvoimapalvelut

Asiakkaitamme ovat yritykset, julkisen sektorin toimijat, yhteisöt ja järjestöt. Meidän kauttamme saat yrityksesi henkilöstölle osaamisen kehittämisen palveluja ja ratkaisuja osaajapulaan. Reagoimme ketterästi yrityksesi tarpeisiin ja hyödynnämme joustavasti eri rahoitusratkaisuja palveluissamme. Tavoitteenamme on rakentaa pitkäkestoista oppilaitos-yritysyhteistyötä ja kumppanuutta, joka tuottaa yrityksellesi selvää lisäarvoa.

Yrityksesi käytössä on Gradian laaja koulutustarjonta ja osaavat asiantuntijamme sekä laaja yhteistyökumppaniverkosto ja sen palvelut. Tutustu tarkemmin koulutuspalveluihimme sekä kumppanuuksiimme ja yhteistyöhön.

Palsta 2/2

Gradia-koulutuspalvelut Oy  

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian omistama tytäryhtiö Gradia-koulutuspalvelut Oy vastaa markkinoilla tapahtuvasta koulutusmyynnistä.

Yhtiön koulutustarjonta kattaa kaikkien Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian koulutusalojen maksulliset yritys- ja henkilöstökoulutukset sekä erilaiset lupakorttikoulutukset.

Gradia-koulutuspalvelut Oy toteuttaa myös ELY:n rahoittamia yhteishankintakoulutuksia sekä ei tutkintoon johtavia ammatillisia työvoimakoulutuksia.

Gradian palvelupolku


Tutustu palvelupolun eri vaiheisiin tarkemmin täältä!

Olemme täällä teitä varten ja palvelemme kaikissa yritysten osaaja- ja osaamistarpeissa. Kartoitetaan tarpeet ja sovitaan parhaasta tavasta edetä. Ota yhteyttä!