Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Ravintola- ja catering-ala

Paikkakunta

Jyväskylä

Laajuus

Opintojen laajuus on 50 osaamispistettä ja suunniteltu kesto 6-8 kuukautta.

Hakuaika

Jatkuva haku

Hakeutuminen

Koulutukseen on jatkuva haku. Hakijat kutsutaan haastatteluun sähköpostilla.

Kenelle

Koulutus soveltuu sinulle, joka toimit majoitus- ja ravitsemisalan yrityksessä tai organisaatiossa työhön osallistuvana esimiehenä, yrittäjänä tai kokkina ja työtehtäviisi kuuluu erityisruokavalioiden suunnittelua ja valmistusta.

Kuvaus

Opintojen tavoitteena on, että opiskelija osaa suunnitella ja valmistaa erityisruokavalioiden mukaisia ja eettiseen vakaumukseen perustuvia ruokalajeja ja aterioita sekä toimia erityisruokavalioiden asiantuntijana työyhteisössä.

Opiskelija osoittaa ammattitaitonsa näytössä käytännön kokin tai dieettikokin työtehtävissä toimimalla ammattikeittiössä, jossa valmistetaan monipuolisia erityisruokavalioita ja eettisen vakaumuksen mukaisia ruokalajeja eri asiakasryhmille. Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää yhden tutkinnon osan erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinnosta:
• Erityisruokavalioiden toteuttaminen ammattikeittiössä 50 osp

Kustannukset

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot ovat maksullisia. Tämän koulutuksen opiskelijamaksu on 190€.
Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot ovat maksullisia. Tämän koulutuksen opiskelijamaksu 1.8.2022 alkaen on tutkinnon osassa 190€ ja koko tutkinnossa 490€.

Lisää koulutuksesta

Title

Sopisiko sinulle oppisopimus?

Description

Yhdistä työnteko ja opiskelu! Meidän kauttamme voit opiskella oppisopimuksella minkä tahansa työtehtäviesi mukaisen toisen asteen ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan.

Image

Monta tapaa opiskella

Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma eli HOKS, jossa sovitaan opinnot, opiskelutavat sekä mahdolliset tukitoimet. Työpaikalla suoritettavat opinnot sovitaan työpaikan kanssa koulutussopimuksella.

Tavoitteellisen urheilun ja opiskelun pystyy yhdistämään Gradiassa: www.gradia.fi/oppimaan/urheilijana-gradiassa.

Gradian opiskelijana voit tehdä myös Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston opintoja. EduFutura Jyväskylä tarjoaa opiskelijoille monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin ja ristiinopiskeluun. Lisätietoa: https://edufutura.fi/

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15

Chat: gradia.fi/oppimaan
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193

Tervakari Maija

Lehtori (opettaja)

Ravitsemispalvelut