Gradia-koulutuspalvelut Oy

Gradia-koulutuspalvelut Oy:ssä suunnittelemme ja räätälöimme koulutuksia niin isoihin kuin pieniin tarpeisiin.

Parhaat palvelut uusien osaajien rekrytointiin ja oman henkilöstön osaamisen vahvistamiseen!

Gradia-koulutuspalvelut Oy tarjoaa työkaluja henkilöstön osaamisen kehittämiseen, ammatillista lisäkoulutusta tarvitseville yrityksille ja organisaatioille sekä henkilöasiakkaille. Toimimme aktiivisena kumppanina erilaisissa rekrytoinnin tarpeissa ja räätälöimme yrityskohtaisia koulutuksia.  

Koulutustarjontamme kattaa yritys- ja henkilöstökoulutukset sekä erilaiset lupakorttikoulutukset kaikilla Gradian koulutusaloilla.  

Gradia-koulutuspalvelut Oy on Jyväskylän koulutuskuntayhtymän omistama yritys, joka vastaa markkinoilla tapahtuvasta koulutusmyynnistä. Suunnittelemme ja räätälöimme koulutuksia niin isoihin kuin pieniinkin tarpeisiin.  

Gradia-koulutuspalvelut Oy on Education Finlandin jäsenyritys.

Väliotsikko

Etsitkö osaavia työntekijöitä?

Palsta 1/2

RekryKoulutuksen avulla voit kouluttaa juuri sellaisia osaajia kuin yrityksenne tarvitsee!

RekryKoulutuksen tavoitteena on vastata nopeasti yritysten rekrytointitarpeisiin ja helpottaa osaavan työvoiman saatavuutta. RekryKoulutus suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä työnantajan, Gradian, ELY-keskuksen sekä TE-palveluiden kanssa, ja sisällöt räätälöidään joustavasti yrityksen osaamistarpeiden mukaan. 

Lue lisää RekryKoulutuksesta.

Palsta 2/2

Räätälöidyt koulutukset

Henkilöstön koulutustarve, osaamisen vahvistaminen, uusien taitojen kehittäminen – mistä apu? Kun etsit tietynlaista koulutusta juuri teidän tarpeisiinne, me voimme auttaa! Lyhytkoulutusten avulla voit nopeasti päivittää alan osaamistasi tai hankkia kulloinkin tarvittavaa lisäosaamista. Osan lyhytkoulutuksista voi suorittaa myös verkko-opintoina.  

Räätälöidyt koulutukset suunnitellaan aina asiakkaiden tarpeisiin yrityksille, yhteisöille ja organisaatioille. Kyseessä voi olla esimerkiksi muutaman tunnin lyhytkoulutus, parin päivän mittainen kertaamista vaativa aihe tai vaikkapa säännöllisesti toistuva koulutuskokonaisuus.  

Miltä kuulostaisi esimerkiksi turvallisuuskoulutus, joka sisältää yrityksenne tarpeisiin sopivat koulutuskokonaisuudet alkusammutuksesta ensiapuosaamiseen? Tai tarvittaisiinko yrityksessänne kielikoulutusta, taulukkolaskennan perusteita tai verkkokaupan osaamista? Tarjoiluosaamisesta, työturvallisuuskorttikoulutuksesta ja lääkkeenantokoulutuksista puhumattakaan!  

Kysy tarjous! Stiina Kilpikoski, puh. 040 341 4536 tai Anssi Saari, puh. 040 341 4540 

Palsta 1/2

Esimerkkejä valmiista koulutuskokonaisuuksista

Gradian koulutushausta löydät esimerkkejä valmiista koulutuskokonaisuuksista sekä koulutuspaketeistamme: 

  • Verkkokauppaosaajaksi
  • Hoiva-alan englannin kielen verkkokurssi
  • Alkusammutuskoulutus
  • Esihenkilövalmennus (6 h) 
  • Ohjaajana työkaverille (4 x 3,5 h, Teams) 
  • Työpaikkasuomi  
  • Monikulttuurisen osaamisen koulutus 

Olemme toteuttaneet esimerkiksi turvallisuuskoulutuskokonaisuuksia teollisuuden yrityksille, kysy tällaisesta kokonaisuudesta tarjous Stiinalta tai Anssilta.

Palsta 2/2
Liiketoiminnan opiskelijoita luokassa.

Lupakortit ja pätevyyskoulutukset

Onko tarvetta juuri teidän yrityksellenne räätälöidylle lupakorttikoulutukselle? Tai kokonaisuudelle, jolla yhdistetään useamman eri osaamisalueen lupakorttikoulutustarve? 

Meillä Gradialla yleisimmät lupakortit voi suorittaa sujuvasti viihtyisillä kampuksillamme pätevien korttikouluttajien johdolla. 

Meillä voi suorittaa muun muassa anniskelupassikoulutuksia, hygieniapassikoulutuksia ja -testejä, ensiapukoulutuksia (8 h tai 16 h), tulityökorttikoulutuksia, työturvallisuuskorttikoulutuksia, trukkikorttikoulutuksia ja sähkötyöturvallisuuskorttikoulutuksia (ISO 6002 -standardi).

Ota yhteyttä!

Saaranen Marko

Toimitusjohtaja

Kilpikoski Stiina

Myyntipäällikkö

Saari Anssi

Projektipäällikkö

Verkkolaskuosoite

OVT-tunnus 003710650066
Y-tunnus 1065006-6
Arvonlisäverotunniste (VAT): FI10650066

Verkkolaskuoperaattori: Apix Messaging Oy 
Välittäjän tunnus: 003723327487