Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Ravintola- ja catering-ala

Paikkakunta

Jyväskylä

Opiskelutapa

Monimuoto-opiskelu

Laajuus

20 osaamispistettä

Hakuaika

Ei hakua tällä hetkellä

Hakeutuminen

Haku tähän koulutukseen on tällä hetkellä suljettu. Jatkuvassa haussa Gradiaan voi hakeutua opiskelemaan ympäri vuoden. Hakuajat vaihtelevat koulutuksittain. Päivitämme hakuajan tälle sivulle, kun seuraava koulutuksen aloitus- ja hakuaika on tiedossa. Voit tutustua jatkuvan haun käytänteisiin tarkemmin: https://www.gradia.fi/jatkuva-haku

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu esihenkilöille, joiden työtehtäviin kuuluu ohjaus, perehdyttäminen ja työyhteisön johtaminen. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia monimuotoisen ja yhdenvertaisen työyhteisön johtamiseen ja saada uusia näkökulmia monikulttuurisen työyhteisön ohjaukseen.

Kuvaus

Koulutus antaa valmiuksia johtaa työyhteisöä, jossa on osatyökykyisiä, monikulttuurisen taustan omaavia ja eri-ikäisiä työntekijöitä. Opintojakson aikana tutustutaan käsitteeseen monimuotoinen ja yhdenvertainen työyhteisö ja sitä ohjaavaan lainsäädäntöön. Opitaan tunnistamaan työntekijöiden eri lähtökohdat, mahdollisuudet ja tarpeet saaden työkaluja heidän ohjaamiseensa ja perehdyttämiseensä sekä esihenkilönä toimimiseen.

Opiskelu on monimuoto-opiskelua, joka sisältää lähiopetusta 2,5 pv, verkko-opintoja, ennakko- ja kehitystehtäviä, sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen jakson kesto on n. kolme kuukautta.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon, Monimuotoisen työyhteisön johtaminen, 20 osp tutkinnon osa.

• Monimuotoinen ja yhdenvertainen työyhteisö
• Monimuotoisen työyhteisön johtaminen
• Perehdyttäminen ja ohjaaminen monimuotoisessa työyhteisössä

Kustannukset

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot ovat maksullisia. Tämän koulutuksen opiskelijamaksu on koko tutkinnossa 490€ ja tutkinnon osassa 190€. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Lisää koulutuksesta

Otsikko

Sopisiko sinulle oppisopimus?

Kuvaus

Yhdistä työnteko ja opiskelu! Meidän kauttamme voit opiskella oppisopimuksella minkä tahansa työtehtäviesi mukaisen toisen asteen ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan.

Kuva

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15

Chat: gradia.fi/oppimaan
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193

Flink Riitta

Tuntiopettaja (päätoiminen)

Ravitsemispalvelut