Aikuislukio

Jyväskylän aikuislukio tarjoaa monipuoliset opiskelumahdollisuudet aikuisille moderneissa tiloissa Harjun kampuksella.

Kevätlukukausi alkaa 18.1.2021 - ilmoittaudu!

Jyväskylän aikuislukion kevään 2021 opinnot alkavat maanantaina 18.1.2021. Aikuislukioon voi ilmoittautua opiskelemaan sähköisen haun kautta. Opintoja järjestetään lähikursseina (myös etäyhteys Teamsin välityksellä) tai verkkokursseina.

Aikuislukio on tarkoitettu yli 18-vuotiaille, jotka haluavat opiskella lukion oppimäärän ja suorittaa ylioppilastutkinnon, suorittaa ylioppilastutkinnon ammatillisen tutkinnon pohjalta, täydentää/korottaa ylioppilastutkinnon arvosanoja tai kerrata ja opiskella lukion kursseja pääsykoetta varten. Perusopetuksen opinnoista on tarjolla suomi toisena kielenä ja englanti.

Tutkintotavoitteinen opiskelu on maksutonta. Yksittäisten kurssien opiskelu maksaa 95 euroa/lukuvuosi. Lukuvuosimaksulla voit opiskella yhden tai useampia kursseja.

Lisätietoja Gradian Hakupalveluista:

  • puhelinaika ja chat: ma, ke, to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14, puh. 040 341 6193
  • sähköposti: hakupalvelut@gradia.fi
Tiedostot

Aikuislukio on monien mahdollisuuksien koulu: siellä voi opiskella koko lukion tai yksittäisiä aineita oman kiinnostuksen mukaan lähiopetuksessa tai verkkokursseilla. Tutustu Sonjan, Samun ja Mikan tarinoihin!

Sonja opiskelee fysiikkaa, kemiaa ja biologiaa tavoitteenaan hakea lääketieteelliseen.

Samu opiskelee aikuislukiossa tavoitteenaan koko ylioppilastutkinto.

Mika opiskelee kieliä. Yksittäisiä aineita opiskelemalla voi laajentaa osaamistaan tai vaikkapa pohjustaa kokonaan uutta ammattia.