Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Lukio

Paikkakunta

Verkkototeutus

Toteutusaika

-

Opiskelutapa

Verkko-opiskelu

Laajuus

88 opintopistettä, 3 vuotta

Hakuaika

Jatkuva haku

Hakeutuminen

Verkko-opinnot voi aloittaa milloin tahansa lukuvuoden aikana. Lukuvuoden 2023–2024 verkko-opintoihin on ilmoittauduttava viimeistään 19.4.2024 ja opintojen suoritusaika päättyy 17.5.2024.

Ilmoittautumislomake aukeaa Hae koulutukseen -painikkeesta.

Kun ilmoittautuminen on käsitelty, opintosihteeri lähettää opintoihin liittyvän aloitusviestin ennen opintojen alkua. Muistathan liittää ilmoittautumiseen mukaan todistuskopiot aiemmista opinnoistasi. Lue lukio-opintojen suorittamisesta aikuislukiossa: www.gradia.fi/jyvaskylan-aikuislukio-lukio-opinnot/l16685.

Ylioppilaskokeiden arvosanojen korottamiseksi tai kokeiden täydentämiseksi ilmoittaudutaan aineopiskelijaksi suorittamaan aineopintoja. Jos aikoo osallistua syksyn 2024 kirjoituksiin, aineopiskelijaksi pitää ilmoittautua ajalla 9.4.–20.5.2024. Sen jälkeen Jyväskylän aikuislukio ohjeistaa puolestaan ylioppilaskirjoituksista ja niihin ilmoittautumisesta.

Opinnot lukuvuodelle 2024–2025 alkavat 27.8.2024.

Kenelle

Tämä opiskelumuoto sopii opiskelijoille, jotka eivät työn, perhesyiden ym. takia voi osallistua lähiopiskeluun. Verkko-opiskelu vaatii opiskelijalta motivoitumista, sitoutumista ja itsekuria, sillä suurin osa opintojakson opiskelusta tehdään itsenäisesti.

Kuvaus

Lukio-opinnot on mahdollista suorittaa verkko-opintoina Moode-oppimisympäristössä. Verkko-opintojaksoja voi suorittaa koko lukuvuoden ajan oman opintosuunnitelman mukaan. Opettajien ohjaustunneilla on mahdollista saada neuvoa ja opastusta opintojen tekemiseen.

Verkko-opinnot tarjoavat ajasta ja paikasta riippumattoman modernin tavan suorittaa opintoja.

Kustannukset

Tutkintotavoitteiden opiskelu on maksutonta.
Yksittäisen aineen opiskelijat maksavat aineopiskelijamaksun, joka on tällä hetkellä 95 euroa/lukuvuosi. Ylioppilastutkinnon suorittaminen ammatillisen tutkinnon pohjalta on aineopiskelua ja siitä peritään myös aineopiskelijamaksu.

Opiskelijat kustantavat itse oppikirjat ja muut opiskeluvälineet (esim. kannettava tietokone)

Lisää koulutuksesta

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15

Chat: gradia.fi/hae-opiskelemaan

hakupalvelut@gradia.fi