Kesällä 2022 haussa olevat koulutukset

Voit hakea kesällä 2022 jatkuvassa haussa näihin ammatillisiin perustutkintoihin, TUVA-koulutukseen sekä lukioiden mahdollisesti vapautuville paikoille. Löydät tarkemmat koulutuskohtaiset aikataulut ja kelpoisuusehdot koulutuksen kuvauksesta.

Jos haussa on rajattu hakuaika, otamme hakijaan yhteyttä hakuajan päätyttyä. Jos koulutukseen ei ole rajattua hakuaikaa, kesän aikana tulleet hakemukset käsitellään elokuun alussa.

Sivu päivittyy, joten muutokset ovat mahdollisia.

TUVA-koulutus Jyväskylässä ja Jämsässä

Gradia Jyväskylä

Gradia Jämsä

Jyväskylän Lyseon lukion tiimilinjan täyttämättä jääneet opiskelijapaikat täytetään täydennyshaun kautta. Haku on auki 17.6.–30.6.2022 

Lukuvuonna 2022–2023 aloittavan Lyseon tiimilinjan ryhmän opetus toteutetaan lukion yleislinjan opetussuunnitelman mukaisesti. Ryhmän opiskelijat opiskelevat kuitenkin lähes koko ensimmäisen opintovuoden omana ryhmänään, ja heidän opintoihinsa saattaa sisältyä enemmän integraatio-opintoja.

Jyväskylän Lyseon lukio ja Schildtin lukio

Jyväskylän Lyseon lukion ja Schildtin lukion mahdollisesti vapautuvat opiskelupaikat täytetetään automaattisesti yhteishaun varasijoilta niiden voimassaolon ajan. Jatkuvassa haussa lukioon voit hakea, jos jäit yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa tai haluat hakea opintojen aikana toisesta oppilaitoksesta Jyväskylän Lyseon lukioon ja Schildtin lukioon. Myös Gradia-lukioiden sisällä toiseen lukioon siirtoa haetaan jatkuvassa haussa. Valinnat lukioista vapautuville paikoille tehdään koulumenestyksen perusteella tai muista erityisen painavista syistä. Lukion jatkuvan haun hakuaika on kesällä 20.6.–2.8.2022 ja 8.8.–19.8.2022, ja hakulomake on toiminnassa hakuaikana:

26.6.-29.7. ma-pe puh. klo 9-12 chat klo 13-15
Gradia Hakupalvelut
040 341 6193
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia
Käyntiosoite
Sepänkatu 3, Jyväskylä
Postiosoite
PL 472, 40101 Jyväskylä