Ilmoittaudu musiikkiharrastukseen

Meillä on laaja soitinvaihtoehtojen kirjo, joista voit valita kiinnostavimman instrumentin. Voit harrastaa myös musiikkileikkikoulussa, orkesterissa tai muiden kanssa ryhmässä. Täältä voit ilmoittautua mukaan!

Näin aloitat musiikkiharrastuksen!

  1. Taiteen perusopetus, musiikki, on tarkoitettu lapsille ja nuorille. Aloittamisen ikäsuositus on viisi vuotta. Aiempaa soittotaitoa ei tarvita.
  2. Musiikkiharrastukseen pääset ilmoittautumaan tämän sivun harrastuskorttien kautta. Ilmoittautumislinkki vie sinut Wilmaan, jossa ilmoittautuminen tapahtuu.
  3. Jos haluat harrastaa sekä musiikkia että tanssia, muista mainita tästä musiikin ilmoittautumislomakkeessasi.
  4. Ilmoittautuminen on auki koko lukuvuoden. Paras ajankohta harrastuksen aloittamiselle on syys- tai kevätlukukauden alussa.
  5. Keväällä ilmoittautuneet saavat tiedon paikasta kesäkuun toisella viikolla (vko 23) ja kesän aikana ilmoittautuneet elokuun ensimmäisellä viikolla (vko 31). Kaikki ilmoittautuneet saavat vahvistuksen, että ilmoittautuminen on onnistunut ja otettu vastaan.

  6. Oppilaat valitsemme soitinkohtaisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Olemme oppilaaseen yhteydessä paikan vapautuessa.

  7. Mikäli musiikin harrastamisesta herää kysymyksiä, ota yhteyttä info.musiikkijatanssi@gradia.fi

Mahdollisuus lainasoittimeen

Saat lainasoittimen käyttöösi ilmaiseksi Alkeet-tasolla, mikäli soitin on vapaana. Lainasoittimia ovat harmonikka, kitara, kantele sekä puhallin- ja jousisoittimet.

Instrumenttiopetus

Orkesterit ja ryhmäopetus

Avoin yksilöopetus

Lisätietoa ilmoittautumisesta

Wilma-tunnukset

  • Kun aloitat opinnot, voit pyytää Wilma-tunnukset sähköpostitse opintotoimistosta: info.musiikkijatanssi@gradia.fi. Alaikäisen oppilaan Wilma-tunnus lähetetään huoltajalle sähköpostitse.
  • Saat lisätietoja Wilman sisällöstä ja sen käyttämisestä omalta opettajalta.

Paikan peruutus

  • Paikan voi peruuttaa veloituksetta ennen opetuksen alkamista. Paikan peruutukset sähköpostitse opintotoimistoon: info.musiikkijatanssi@gradia.fi.

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradialla on sopimus musiikin perusopetuksen järjestämisestä joidenkin kuntien kanssa. Kotikuntaa vaihtavan tulee esittää todistus kotikunnasta lukukauden alussa.