Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Musiikki (taiteen perusopetus)

Paikkakunta

Jyväskylä

Ilmoittautumisaika

Jatkuva haku

Kenelle

Lapsille ja nuorille.

Kuvaus

Huilu on puhallinsoitin ja kuuluu puupuhaltimiin ollen yksi vanhimmista tunnetuista soittimista. Huilun myötä on mahdollista päästä orkesteriin jo harrastuksen alkuvaiheessa. Sopiva ikä aloittaa huilunsoitto on noin 8 -vuotiaana. Huilu taipuu moneen musiikkityyliin.

Taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän opetus aloitetaan alkeista. Opintojen alussa selvitetään oppilaan lähtötaso yhdessä opettajan kanssa. Instrumenttiopetuksen lisäksi oppilas voi osallistua oman tasonsa mukaiseen ryhmäopetukseen esim. orkesteriin ja musiikin hahmottamisen ryhmiin. Oma opettaja auttaa valitsemaan oikean tasoisen ryhmän.

Hakeutuminen tapahtuu ilmoittautumalla sivun alalaidassa olevan painikkeen kautta. Instrumenttitunnin ajankohta sovitaan suoraan opettajan kanssa elokuussa ilmoitettavana ajankohtana. Lainasoittimia voi kysyä opettajalta. Gradian musiikin perusopetus on laaja-alaista ja monipuolista musiikin opetusta, ammattilaisten ohjauksessa.

Opetussuunnitelmaan ja opetuskäytänteisiin voit tutustua tarkemmin Musiikin opetus -sivulla.

Opettajina Tapio Issakainen ja Niina Sapattinen

Kustannukset

Koulutuksen osoite

Pitkäkatu 18–22

Palsta 1/2

Huilu harrastuksena! Gradian musiikin perusopetus

Huilunsoittoa Gradian musiikin perusopetuksessa harrastava Elsa toteaa, että Gradia tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia ja on oppimisympäristönä tosi kiva. Huilu on puhallinsoitin ja kuuluu puupuhaltimiin ollen yksi vanhimmista tunnetuista soittimista.

Palsta 2/2

Monta tapaa opiskella

Musiikin perusopetus ja avoin yksilöopetus aikuisille sekä ei sopimuskuntien lapsille ja nuorille.


 

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Ota yhteyttä

Opintotoimisto