Koulutuksen tiedot

Paikkakunta

Jyväskylä

Ilmoittautumisaika

Jatkuva haku

Kenelle

Lapsille ja nuorille.

Kuvaus

Baritoni on vaskisoitin ja ääneltään se on pehmeäsävyinen.  Baritoni soittamisen voi aloittaa jo kouluiän kynneksellä. Sitä käytetään pääasiassa orkesterisoittimena puhallinorkestereissa ja sitä kutsutaankin puhallinorkesterin selloksi. Baritoni sopii hyvin myös solistiseksi soittimeksi ja sillä soitetaankin monipuolisesti kaikenlaista musiikkiin. Sen soittamisen voi aloittaa kouluikäisenä pienemmällä, soittajalle sopivankokoisella soittimella. Baritonilla pääset heti mukaan orkesteritoimintaan.

Taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän opetus aloitetaan alkeista. Opintojen alussa selvitetään oppilaan lähtötaso yhdessä opettajan kanssa. Instrumenttiopetuksen lisäksi oppilas voi osallistua oman tasonsa mukaiseen ryhmäopetukseen esim. orkesteriin ja musiikin hahmottamisen ryhmiin. Oma opettaja auttaa valitsemaan oikean tasoisen ryhmän.

Hakeutuminen tapahtuu ilmoittautumalla sivun alalaidassa olevan painikkeen kautta. Instrumenttitunnin ajankohta sovitaan suoraan opettajan kanssa elokuussa ilmoitettavana ajankohtana. Lainasoittimia voi kysyä opettajalta. Gradian musiikin perusopetus on laaja-alaista ja monipuolista musiikin opetusta, ammattilaisten ohjauksessa.

Opetussuunnitelmaan ja opetuskäytänteisiin voit tutustua tarkemmin Musiikin opetus -sivulla.

Opettaja Tapio Asikainen

Kustannukset

Koulutuksen osoite

Pitkäkatu 18-22

Monta tapaa opiskella

Musiikin perusopetus ja avoin yksilöopetus aikuisille sekä ei sopimuskuntien lapsille ja nuorille.

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Ota yhteyttä

Opintotoimisto