Kenelle

0–6-vuotiaille

Kuvaus

Uusi lukujärjestys tulee tähän elokuussa.

Vauvamuskari

(3kk–1 vuoden ikäisille vauvoille ja heidän vanhemmilleen)

Vauvamuskarin rauhallisessa tunnelmassa lapsi ja vanhempi saavat keskittyä toisiinsa ja tutustua yhdessä maailmaan. Lapsen ensimmäisen ikävuoden aikana tapahtuu paljon ihmeellisiä asioita ja tätä kehitystä tuetaan musiikkkikasvatuksen keinoin. Muskarista saa paljon toimintavinkkejä myös kotiin viemisiksi. Pieni vauva kiinnostuu jo varhain ympäristöstään ja muskarikaveritkin tulevat pian tutuiksi. Vanhemmat taas voivat löytää vertaistukea toisistaan, eikä maitotahroja paidassa tai vähän tummempia silmänalusia tarvitse sen kummemmin selitellä.

Taaperomuskari

(1–2-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen)

Hurmaavat taaperot oppivat uusia taitoja ja nauttivat vauhdista ja rytmistä. Näissä ryhmissä ei istuta paikoillaan pitkiä aikoja, vaan monenlaiset leikit ja musiikkiliikunta ovat tärkeä osa toimintaa - touhuamaan ja mallia näyttämään pääsevät myös aikuiset. Erilaisia tunteita koetaan ja käsitellään. Lasten kirkkaita lauluääniä ihastellessa muu unohtuu: muskarissa lapsi saa oman aikuisen jakamattoman huomion ja yhdessä on hauskaa!

Soitto- ja tanssimuskari

(3–6-vuotiaille lapsille)

Leikki-ikäiset lapset sukeltavat sadun maailmaan ja käyttävät mielikuvitustaan rohkeasti. Uudet asiat kiinnostavat, musiikilliset taidot karttuvat kovaa vauhtia ja itsetunto kasvaa onnistumisen kokemuksilla. Omaa kehoa käytetään monipuolisesti itseilmaisuun. Ryhmässä opitaan kuuntelemaan toisia, odottamaan omaa vuoroa sekä ilmaisemaan omia mielipiteitä toisia kunnioittaen ja kannustaen.

Kustannukset

Ota yhteyttä

Opintotoimisto
040 341 5887
info.musiikkijatanssi@gradia.fi

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Pitkäkatu 18-22