Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Musiikki (taiteen perusopetus)

Paikkakunta

Jyväskylä

Ilmoittautumisaika

Jatkuva haku

Kenelle

Lapsille ja nuorille

Kuvaus

Harmonikan soiton voi aloittaa jo 4-vuotiaana pienellä soittimella. Soitin kulkee helposti mukana ja taipuu niin klassiseen, kansanmusikkiin kuin kevyempäänkin soittamiseen. Harmonikka on itsessään pieni orkesteri. Opetus tapahtuu yksilöopetuksena sekä erilaissa ryhmissä. Opetus tapahtuu yksilöopetuksena sekä erilaissa ryhmissä.

Taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän opetus aloitetaan alkeista. Opintojen alussa selvitetään oppilaan lähtötaso yhdessä opettajan kanssa. Instrumenttiopetuksen lisäksi oppilas voi osallistua oman tasonsa mukaiseen ryhmäopetukseen esim. orkesteriin ja musiikin hahmottamisen ryhmiin. Oma opettaja auttaa valitsemaan oikean tasoisen ryhmän.

Hakeutuminen tapahtuu ilmoittautumalla sivun alalaidassa olevan painikkeen kautta. Instrumenttitunnin ajankohta sovitaan suoraan opettajan kanssa elokuussa ilmoitettavana ajankohtana. Lainasoittimia voi kysyä opettajalta. Gradian musiikin perusopetus on laaja-alaista ja monipuolista musiikin opetusta, ammattilaisten ohjauksessa.

Opetussuunnitelmaan ja opetuskäytänteisiin voit tutustua tarkemmin Musiikin opetus -sivulla.

Opettaja Erik Brander

 

Kustannukset

Koulutuksen osoite

Pitkäkatu 18–22

Palsta 1/2

Harmonikka harrastuksena

Matias harrastaa harmonikan soittamista Gradian taiteen perusopetuksessa. Harmonikka on Matiaksen mukaan monipuolinen soitin, jolla voi soittaa oikeastaan mitä tahansa.

Palsta 2/2

Monta tapaa opiskella

Musiikin perusopetus ja avoin yksilöopetus aikuisille sekä ei sopimuskuntien lapsille ja nuorille.

 

 

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Ota yhteyttä

Opintotoimisto