Laajuus

Opintojen laajuus on 180 osaamispistettä. Koulutuksen suunniteltu kesto on n. 2-3 vuotta, henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti (HOKS).

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Seuraava koulutus alkaa 5.9.2019. Hakuaika 1.6.-31.7.2019.

Sinä, joka omaat kädentaitoja ja koordinaatiokykyä. Haluat oppia tekemällä, osaat työskennellä myös itsenäisesti, huolellisesti ja vastuullisesti, omaat levyseppähitsaajan työssä vaadittavaa tietoa ja taitoa.

Kuvaus

Levyseppähitsaajana työskentelet monipuolisissa ympäristöissä, kuten tuotannon hitsaus-, levy- ja teräsrakennetyötehtävissä. Opit mm. käyttämään NC-tekniikkaa ja robottihitsausta sekä muita alalla tarvittavia koneita- ja laitteita.

Opintojesi aikana hankit osaamista erilaisissa metallialan yrityksissä kuten konepajoissa sekä teräsrakenteiden asennus- ja hitsaustehtävissä. Alan työpaikkoja on tarjolla paljon, joten työllistymismahdollisuudet ovat hyvät.

Rakenne

Tuotantotekniikan osaamisala.
Pakolliset tutkinnon osat
- Valmistustyötehtävissä toimiminen
- Asennus- ja automaatiotyöt
- Hitsaus- ja levytyöt

Valinnaiset 1
- Teräsrakennetyöt
- Levyjen CNC-leikkaus
- Hitsaus
- Ohutlevytyöt

Valinnaiset 2
- Robotin käyttö
- Levytyökeskuksen käyttö

Monta tapaa opiskella

Päivä- ja monimuotokoulutuksena, yksilöllisiä opinpolkuja opiskelijan lähtökohdista.

Jatko-opintomahdollisuudet

Gradiassa voit tutkinnon suoritettuasi suorittaa kone- ja tuotantotekniikan koneistuksen tai asennuksen osaamisalat ja tutkinnon osia muista ammatillisista perustutkinnoista. Jos haluat insinööriksi, luonteva jatkumo on silloin konetekniikan insinöörin opinnot ammattikorkeakoulussa.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe ja aattopäivinä klo 10–14

Tutkinnon perusteet

Katso ePerusteet

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä