Ilmoittaudu musiikkiharrastukseen

Meillä on laaja soitinvaihtoehtojen kirjo, joista voit valita kiinnostavimman instrumentin. Voit harrastaa myös musiikkileikkikoulussa, orkesterissa tai muiden kanssa ryhmässä. Täältä voit ilmoittautua mukaan!

Näin aloitat musiikkiharrastuksen!

  1.  Musiikkiharrastukseen pääset ilmoittautumaan tämän sivun harrastuskorttien kautta. Aiempaa soittotaitokokemusta sinulla ei tarvitse olla.
  2. Ilmoittautumislinkki vie sinut Wilmaan, jossa ilmoittautuminen tapahtuu.
  3. Ilmoittautuminen on auki koko lukuvuoden. Paras ajankohta harrastuksen aloittamiselle on syys- tai kevätlukukauden alussa.
  4. Keväällä ilmoittautuneet saavat tiedon paikasta kesäkuun aikana ja kesän aikana ilmoittautuneet elokuussa. Kaikki ilmoittautuneet saavat vahvistuksen, että ilmoittautuminen on onnistunut ja otettu vastaan.
  5. Oppilaat valitsemme soitinkohtaisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Olemme oppilaaseen yhteydessä paikan vapautuessa.
  6. Jos haluat harrastaa sekä musiikkia että tanssia, muista mainita tästä musiikin ilmoittautumislomakkeessasi.
  7. Mikäli musiikin harrastamisesta herää kysymyksiä, ota yhteyttä info.musiikkijatanssi@gradia.fi

Mahdollisuus lainasoittimeen

Saat lainasoittimen käyttöösi ilmaiseksi Alkeet-tasolla, mikäli soitin on vapaana. Lainasoittimia ovat harmonikka, kitara, kantele sekä puhallin- ja jousisoittimet.

Varhaisiän musiikkikasvatus

Instrumenttiopetus

Orkesterit ja ryhmäopetus

Avoin opetus

Lisätietoa ilmoittautumisesta

Wilma-tunnukset

  • Kun aloitat opinnot, voit pyytää Wilma-tunnukset sähköpostitse opintotoimistosta: info.musiikkijatanssi@gradia.fi. Alaikäisen oppilaan Wilma-tunnus lähetetään huoltajalle sähköpostitse.
  • Saat lisätietoja Wilman sisällöstä ja sen käyttämisestä omalta opettajalta.

Paikan peruutus

  • Paikan voi peruuttaa veloituksetta ennen opetuksen alkamista. Paikan peruutukset sähköpostitse opintotoimistoon: info.musiikkijatanssi@gradia.fi.

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradialla on sopimus musiikin perusopetuksen järjestämisestä joidenkin kuntien kanssa. Kotikuntaa vaihtavan tulee esittää todistus kotikunnasta lukukauden alussa.