Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Sosiaali- ja terveysala

Paikkakunta

Verkkototeutus

Toteutusaika

-

Opiskelutapa

Verkko-opiskelu

Laajuus

30 h

Ilmoittautumisaika

-

Ilmoittautuminen

Itse maksava asiakas

Kenelle

Kurssi on tarkoitettu monikulttuurisessa työyhteisössä hoitoalan työntekijöitä ohjaaville työpaikkaohjaajille sekä hoitotyössä toimiville lähihoitajille tai alan opiskelijoille.

Kuvaus

Toimitko työssäsi monikulttuurisessa työyhteisössä? Kaipaisitko lisää englannin kielen osaamista? Ilmoittaudu englannin kielen verkkokurssille ja vahvista hoitoalan englannin kielen taitoasi!
Kurssi koostuu kuudesta osiosta, jotka sisältävät tavanomaisessa hoitotyössä tarvittavaa sanastoa, tekstejä ja tehtäviä. Monipuoliset kirjalliset sekä suulliset tehtävät auttavat omaksumaan alan keskeistä sanastoa. Verkkokurssilla on mahdollisuus harjoitella myös puhetta ja ääntämistä.

Koulutuksen sisältö

Verkkokurssi sisältää seuraavat osiot:
• Basics: Lukusanoihin liittyvien asioiden kertausta, esim. päiväykset ja kellonajat. Myös tavaamista kerrataan.
• Telling about Yourself and Your Studies: Itsestä ja omasta työpaikasta kertominen. Hoitoalan ammattinimikkeitä ja osastojen nimiä.
• Guiding and Helping Patients/Clients: Opastaminen ja prepositioiden kertausta. Tekstejä ja sanastoja hoitotyöhön liittyen.
• Human Anatomy and Illnesses: Tärkeimmät kehonosat ja sisäelimet. Tavallisimpia sairauksia ja vaivoja. Esitietokysymyksiä. Lääkesanastoa.
• Different Competence Areas: Lähihoitajan työhön liittyvien eri osaamisalojen sanastoja ja lisämateriaalia.
• Support for Daily Workplace Tutoring (Ohjaan.fi): Monipuolista tukea ja työvälineitä työelämässä oppimisen ohjaukseen sivustolla Ohjaan.fi

Kustannukset

190 € (sisältää alv)

Lisää koulutuksesta

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Piironen Jaana

Lehtori (opettaja)

Yhteiset opinnot