Gradia-koulutuspalvelut Oy – Gradia Education Services

Gradia-koulutuspalvelut Oy palvelee ammatillista koulutusta tarvitsevia yrityksiä, organisaatioita ja henkilöasiakkaita. Gradia-koulutuspalvelut Oy on Jyväskylän koulutuskuntayhtymän omistama yritys, joka vastaa markkinoilla tapahtuvasta koulutusmyynnistä. 

Yhtiön koulutustarjonta kattaa kaikki Jyväskylän koulutuskuntayhtymän koulutusalat sekä yritys- ja henkilöstökoulutukset sekä erilaiset lupakorttikoulutukset. Gradia-koulutuspalvelut Oy toteuttaa myös koulutusvientiä.

Gradia-koulutuspalvelut Oy on Education Finlandin jäsenyritys.

Kuten tähänkin saakka, koulutukset räätälöidään vastaamaan tilaajan tarvetta.

Ennakointia osaamisen johtamiseen

Hyvä osaamisen taso on tuottavan ja tehokkaan työn edellytys. Se on perusta liiketoiminnalle. Osaamisen kehittäminen tuo uusia mahdollisuuksia ja kykyä vastata toimintaympäristön muutoksiin. 

Koulutuskuntayhtymä on monialainen ja tiivistä yritysyhteistyötä toteuttava koulutusosaaja, mikä antaa taustan myös Gradia-koulutuspalvelut Oy:lle. 

Yhteistyö ammatillisen osaamisen kehittämistä tarvitsevan yrityksen kanssa on parhaimmillaan jatkuvaa vuoropuhelua, jossa rakennamme yhdessä polkuja yrityksen kehittämiseen. Se on hallittua osaamisen johtamista, jossa ennakointi on tärkeää. 

Ota meihin yhteyttä, kerromme kuinka voimme kehittää yrityksenne osaamista.

Verkkolaskuosoite 
OVT-tunnus 003710650066
Y-tunnus 1065006-6
Arvonlisäverotunniste (VAT): FI10650066

Verkkolaskuoperaattori: Apix Messaging Oy 
Välittäjän tunnus: 003723327487

Saaranen Marko

Toimitusjohtaja

Kilpikoski Stiina

Myyntipäällikkö

Saari Anssi

Projektipäällikkö

Saari Anna-Maija

Myynti- ja markkinointisuunnittelija

Markkinointi