Yrittäjä, löydä vertaistukea ja sparrausta – älä jää yksin!

Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Yrittäjyys ja johtaminen

Opiskelutapa

Monimuoto-opiskelu

Laajuus

150 osaamispistettä, 8 kk–1,5 vuotta

Hakuaika

Jatkuva haku

Hakeutuminen

Koulutukseen on jatkuva haku ja opintojen aloittaminen on mahdollista myös joustavasti yksilöllisen suunnitelman mukaan.

Koulutuksen toteutuspaikkakunnat: Saarijärvi ja Uurainen (yhteinen) sekä Jyväskylä

Mikäli voisit opiskella oppisopimuksella, ota yhteyttä työelämäkoordinaattoriin ennen hakemista: Anna Taipale p. 040 341 5195.

Kenelle

Kaipaatko ajatusten herättelyä tai uusia työkaluja ja ratkaisuja liiketoimintaasi? Pohditko, miten vahvistat yrityksesi kilpailukykyä? Haluatko kehittää yrittäjyys- ja liiketoimintataitojasi?
Koulutus on tarkoitettu toimiville yrittäjille.
Mikäli vasta suunnittelet yritystoiminnan aloittamista, niin ilmoittaudu tähän koulutukseen: https://www.gradia.fi/yritystoiminnan-suunnittelu-ja-kaynnistaminen/l23…

Kuvaus

Käytännönläheisestä koulutuksesta saat buustia yrittäjyyteesi ja vahvistat yritystoiminnan kokonaisvaltaista osaamistasi. Koulutuksen aikana suunnittelet/toteutat yritystoimintaasi liittyviä kehittämistoimenpiteitä, päivität liiketoimintasuunnitelmaasi ja -strategiaasi sekä kehität yrittäjätaitojasi. Opit analysoimaan yrityksesi liiketoimintaa talouden tunnuslukujen avulla, kehität yrityksesi myyntiä ja markkinointia sekä verkostoidut muiden yrittäjien kanssa. Valinnaisen tutkinnon osan kautta syvennät osaamistasi valitsemallasi liiketoiminnan osa-alueella. Saat myös henkilökohtaista ohjausta ja sparrausta.

Koulutus toteutetaan pääosin iltaisin klo 17–20 lähi- ja etäopetuksena.

Koulutuksen sisältö

Tutkinto muodostuu kaikille pakollisesta tutkinnon osasta, osaamisalakohtaisesta pakollisesta tutkinnon osasta sekä yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakolliset tutkinnon osat:
• Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen 30 osp
• Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen 60 osp

Yksi valinnainen tutkinnon osa, esimerkiksi
• Myynti ja markkinointi 60 osp
• Tuotteiden ja palvelujen kehittäminen 60 osp
• Verkkokaupan perustaminen ja kehittäminen 60 osp
• Taloudellisen tuloksen varmistaminen 60 osp
• Työn organisointi ja johtaminen 60 osp

Halutessasi voit suorittaa myös yksittäisiä tutkinnon osia (60 osp).

Koulutuksessa kontaktikertoja on yhteensä 10–12 kpl, (n. puolet kerroista lähiopetusta ja puolet etäopetusta Teamsin kautta) klo 17–20 ja kaksi lauantaita klo 9–15. Välipäivinä päivität/laadit liiketoimintasuunnitelmaasi sekä kehität yritystoimintaasi. Koulutuksen aihealueita ovat mm.
• Yritystoiminnan kokonaisvaltainen analysointi ja kehittämistoimenpiteet
• Taloussuunnittelulla tulosta
• Kestävä liiketoiminta
• Asiakasymmärrys
• Digimarkkinointi
(Huom! Muutokset mahdollisia!)

Kustannukset

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot ovat maksullisia. Tämän koulutuksen opiskelijamaksu on 390€. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Lisää koulutuksesta

Otsikko

Sopisiko sinulle oppisopimus?

Kuvaus

Yhdistä työnteko ja opiskelu! Meidän kauttamme voit opiskella oppisopimuksella minkä tahansa työtehtäviesi mukaisen toisen asteen ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan.

Kuva

Monta tapaa opiskella

Gradiassa voit yhdistää opiskelun ja tavoitteellisen urheilun. Urheiluvalmennus mahdollistaa harjoittelun eritasoisille urheilijoille – aina seuratasosta maajoukkuetasoon. Urheilijoiden opintopolku rakentuu oman tason mukaan. Ilmoita yhteishaun hakulomakkeella, että olet kiinnostunut urheilijan ammatillisesta koulutuksesta ja vastaa hakulomakkeelle aukeaviin Urheilijan lisätietokysymykseen.

Gradian opiskelijana – niin lukiolaisena kuin ammattiin opiskelevana – voit tehdä Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston opintoja. EduFutura Jyväskylä tarjoaa opiskelijoille monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin ja ristiinopiskeluun. Korkeakouluopintojen avulla pääset tutustumaan korkeakoulujen eri aloihin ja siihen, millaista on opiskella korkeakoulussa.

Gradia tarjoaa aikuisille tutkintotavoitteista opiskelua sekä lyhyempiä koulutuksia. Aikuisena voit opiskella ammatillisia opintoja Ammattiopisto Gradiassa ja lukio-opintoja Jyväskylän aikuislukiossa. Lisäksi voit tehdä perusopetuksen opinnot valmiiksi aikuisten perusopetuksessa.

Gradiassa jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus kehittää yrittäjyysosaamista osana lukion ja ammatillisen koulutuksen opintoja. Yrittäjyysopinnot ovat hyödyllinen valinta jokaiselle, joka haluaa pärjätä tulevaisuuden työelämässä tai päivittää osaamistaan työelämän aikana.

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15

Chat: gradia.fi/hae-opiskelemaan

hakupalvelut@gradia.fi

Marin Liisa

Lehtori (opettaja)

Yrittäjyys ja johtaminen

Työnantajille

Uutta osaamista henkilöstölle tai lisää osaavaa työvoimaa! Meiltä löytyy monia koulutusvaihtoehtoja, joita räätälöimme tarpeidenne mukaan. Ota yhteyttä työelämäpalvelun asiantuntijoihimme ja etsimme sopivat ratkaisut yhdessä!

Tutustu lisää