Laajuus

6kk - 1.5 vuotta / 150 osp

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Yrittäjän ammattitutkinto on suunnattu sinulle, joka suunnittelet yrityksen perustamista lähitulevaisuudessa. Koulutus soveltuu myös sinulle, jolla on jo toimiva yritys, mutta kaipaat yritysosaamisesi kehittämistä ja lisää varmuutta. Koulutuksen aikana kirkastat tavoitteesi, vahvistat liiketoimintaosaamistasi ja varmistat, että omaat tarvittavat edellytykset kannattavan yrityksen perustamiseksi. Lähipäivien aikana käydään läpi keskeisiä yritystoiminnan teemoja yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Sisällöt on suunniteltu niin, että niitä pystytään joustavasti muokkaamaan osallistujien toiveiden mukaan. Valmennukseen liittyy myös henkilökohtaista- ja pienryhmävalmennusta. Koulutuksen pääpaino on kuitenkin itse tekemisessä. Näin ollen koulutuksessa korostuukin opittujen asioiden tehokas jalkauttaminen oman yrityksen käytännön kehitystyöhön. Koulutukseen haku on parhaillaan auki.

Kelpoisuusvaatimukset

Koulutukseen pääseminen edellyttää ennakkotehtävän tekemistä haastatteluun ja orientaatiopäiviin osallistumista. Lisäksi sinulla tulee olla liikeidea, jonka pohjalle pystyt rakentamaan liiketoimintasuunnitelman.

Kuvaus

Yrittäjyys on loistava itsensä työllistämismahdollisuus! Kun sinulla on hyvät perustiedot yrityksen perustamisesta, markkinoinnista, myynnistä ja taloushallinnosta, menestymisesi mahdollisuudet ovat hyvät. Opit ennakoimaan ja suunnittelemaan tulevaisuutta.

Rakenne

Yrittäjän ammattitutkinnossa on kaksi osaamisalaa:
Ne, jotka suunnittelevat yritystoimintaa, valitsevat vaihtoehdon 1. Ne, joilla on jo yritystoimintaa, valitsevat vaihtoehdon 2:
1. Yritystoiminnan suunnittelu + 2 valinnaista tutkinnon osaa.
2. Yritystoiminnan kehittäminen + 2 valinnaista tutkinnon osaa.

Valinnaiset tutkinnonosat: yritystoiminnan käynnistäminen, tuotteistaminen, taloushallinto, myynti ja markkinointi, henkilöstöhallinto, sähköinen liiketoiminta. Valinnaiseksi tutkinnonosaksi voidaan myös henkilökohtaistaa tutkinnonosa toisesta perus- ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

Monta tapaa opiskella

Lähiopetus, opiskelu digitaalisten oppimisalustojen kautta.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksena. Oppisopimuskoulutus edellyttää aina työsuhdetta tai yrittäjyyttä. Lisätietoja www.gradia.fi/oppisopimuskoulutus/l17387.

Kustannukset

Koulutusmaksu 450 €. Koulutusmaksu on mahdollista maksaa kahdessa erässä.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
24.6.–31.7. ma–pe klo 12–15

Tutkinnon perusteet

Katso ePerusteet

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä