Hygieniapassikoulutus ja -testi
Koulutuksen tiedot
Koulutusala
Paikkakunta
Aloitusaika
Opiskelutapa
Laajuus
Ilmoittautumisaika
Kenelle
Suoritusta edellytetään helposti pilaantuvia elintarvikkeita käsitteleviltä henkilöiltä.Tilaisuudessa tarkistetaan henkilöllisyys (passi, ajokortti tai henkilöllisyystodistus).
Kuvaus
Hygieniapassi on todistus elintarvikehygieenisestä osaamisesta. Suomen elintarvikelain mukaan hygieniapassi tarvitaan, jos työntekijä käsittelee työssään pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Virallinen hygieniapassi on hyvä osoitus siitä, että elintarvikehygienian perusasiat ovat hallussa. Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa hygieniaosaamisessa sellainen osaamistaso, joka riittää koulutukseen liittyvän tentin hyväksyttävään suorittamiseen. Passi on voimassa toistaiseksi.
Tilaisuudessa tarkistetaan henkilöllisyys (passi, ajokortti tai henkilöllisyystodistus).
Läpäistäkseen testin pisteitä on saatava vähintään 34/40.
Koulutuksen sisältö
Perustiedot mikrobiologiasta
Ruokamyrkytykset
Hygieeniset työtavat
Henkilökohtainen hygienia
Puhtaanapito
Omavalvonta
Lainsäädäntö
Materiaali ja harjoitustesti löytyvät Ruokaviraston sivuilta: https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/opiskelukoul…
Hygieniapassitesti:https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/Hygieniapass…
Kustannukset
110 € (sisältää alv)
Koulutuksen osoite
Koulutus 21.5.2024 klo.8.15 -14.45 Priimuksen kampuksella, Taulumäntie 45, PR.A.342 auditorio. Passitesti samassa paikassa klo.15.00-16.00