Laajuus

Opintojen laajuus on 150 osaamispistettä. Koulutuksen suunniteltu kesto on 8 kk – 1,5 vuotta, henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti (HOKS).

Hakuaika

Jatkuva haku

Kenelle

Haluatko boostia yrittäjyyteesi? Kaipaatko ajatusten herättelyä tai uusia työkaluja ja ratkaisuja liiketoimintaasi? Pohditko, miten vahvistat yrityksesi kilpailukykyä? Haluatko vahvistaa Yrittäjyys- ja liiketoimintataitojasi?
Koulutus on tarkoitettu toimiville yrittäjille.
Mikäli vasta suunnittelet yritystoiminnan aloittamista niin ilmoittaudu tähän koulutukseen: https://www.gradia.fi/yrittajyyden-ammattitutkinto-yritystoiminnan-suun…

Hakeutuminen

Koulutuksen seuraava yhteinen starttipäivä on 21.9.2023.
Koulutukseen on jatkuva haku ja opintojen aloittaminen on mahdollista myös joustavasti yksilöllisen suunnitelman mukaan. Mikäli voisit opiskella oppisopimuksella, ota yhteyttä työelämäkoordinaattoriin ennen hakemista.

Kelpoisuusvaatimukset

Koulutukseen hakijat haastatellaan.

Hakijat, joiden äidinkieli ei ole suomi ja jotka eivät ole toimittaneet riittävää todistusta kielitaidostaan, kutsutaan kielitaidon arviointiin. Lisätietoa kielitaidon arvioinnista: https://www.gradia.fi/kielitaidon-arviointi

Kuvaus

Käytännönläheisessä ja ratkaisukeskeisessä koulutuksessa vahvistat yritystoiminnan kokonaisvaltaista osaamistasi. Opit analysoimaan yrityksesi liiketoimintaa talouden lukujen avulla. Saat työkaluja tuotteistamiseen ja vahvistat myynti- ja markkinointiosaamistasi. Koulutuksen aikana saat henkilökohtaista ohjausta ja sparrausta liiketoiminnan kehittämiseen tarpeidesi mukaan. Lisäksi koulutus tarjoaa mahdollisuuden vertaistukeen ja uusien verkostojen luomiseen.

Rakenne

Tutkinto muodostuu kaikille pakollisesta tutkinnon osasta, osaamisalakohtaisesta pakollisesta tutkinnon osasta sekä yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta. Voit suorittaa myös yksittäisiä tutkinnon osia. 

Esimerkkejä koulutuspäivien aiheista:
Tavoitteellinen myynti ja markkinoinnin mittarit
Talouden suunnittelu
Digimarkkinointi ja analytiikka
Tuotteistaminen ja kestävä kehitys
Hinnoittelu ja kannattavuus

Monta tapaa opiskella

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, johon kuuluu lähiopetusta, itsenäistä opiskelua ja opiskelua digitaalisten oppimisalustojen kautta.

Jos olet kiinnostunut tai sinulla on kysyttävää koulutuksesta, ole yhteydessä: Opettaja Timo Pihlajamäki, p. 040 341 4501 tai sähköpostilla timo.pihlajamaki(a)gradia.fi.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksena. Oppisopimuskoulutus edellyttää aina työsuhdetta tai yrittäjyyttä, ja sen voi aloittaa joustavasti. Lisätietoja www.gradia.fi/oppisopimuskoulutus/l17387. Jos sinulla on mahdollisuus opiskella oppisopimuksella, otathan yhteyttä suoraan työelämäkoordinaattoriin: Anna Taipale p. 040 341 5195.

Tavoitteellisen urheilun ja opiskelun pystyy yhdistämään Gradiassa: www.gradia.fi/oppimaan/urheilijana-gradiassa.

Gradian opiskelijana voit tehdä myös Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston opintoja. EduFutura Jyväskylä tarjoaa opiskelijoille monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin ja ristiinopiskeluun. Lisätietoa: https://edufutura.fi/

Kustannukset

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot ovat maksullisia. Tämän koulutuksen opiskelijamaksu on 390€. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12


 

Tutkinnon perusteet

Katso ePerusteet

Paikkakunta

Jyväskylä