Yrittäjäalumnit

Jyväskylän Yritystehdas Oy kokoaa Gradian, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrittäjäalumnit yhteen.

Yrittäjäalumni tarkoittaa henkilöä, joka on valmistunut jostain edellä mainitusta oppilaitoksesta ja toimii yrittäjänä. Yrittäjäalumnitoiminnan tavoitteena on rakentaa yrittäjäyhteisöä, nostaa esiin yrittäjäalumnitarinoita, tarjota alumneille mahdollisuuksia osaamisensa kehittämiseen ja verkostoitumiseen. Tule mukaan, ideoidaan ja kehitetään yhdessä toimintaa juuri sinulle sopivaksi!

Yrittäjäalumniristeily 29.8.2019

Tervetuloa yrittäjäalumnien risteilylle torstaina 29.8.2019 m/s Suomen Suvi -laivalle!

Kokoamme yhteen Gradian, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrittäjäalumnit.  Haluamme löytää yhteistyön parhaat solmukohdat ja kehittää Yritystehtaan ja alumniverkostomme yhteistyötä!

Lähtö on Jyväskylän satamasta (Satamakatu 8) klo 17.30 ja paluu takaisin satamaan klo 20.30. Annetaan ajatusten risteillä, vaihdetaan kuulumiset herkullisen ruoan ja juoman äärellä nauttien samalla upeista järvimaisemista!

 

Ihmiset laivan kannella
Kuvassa Gradian, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrittäjäalumneja ja henkilökuntaa Yritystehtaan syksyllä 2018 järjestämällä Päijänne-risteilyllä


Tapahtuma on maksuton Gradian, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrittäjäalumneille. Ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja alumnitoiminnasta:

Paula Ylipulli, Jyväskylän Yritystehdas, paula@yritystehdas.fi