Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Talonrakennus

Paikkakunta

Jyväskylä

Aloitusaika

Opiskelutapa

Lähiopiskelu

Laajuus

8 h

Ilmoittautumisaika

-

Ilmoittautuminen

Itse maksava asiakas

Kenelle

Työturvallisuuskorttikoulutus on suunnattu erityisesti teollisuuden, rakentamisen ja kuljetusalan työpaikoilla työskenteleville henkilöille, jotka ovat Keski-Suomen TE-toimiston työnhakijoita ja tarvitsevat työllistyäkseseen työturvakorttia. Voit hakea koulutukseen työhallinnon internet-sivujen kautta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/720846
Valinnat koulutukseen tekee TE-palvelut.

Varustaudu henkilöllisyyden tunnistamiseen.

HUOM! Tämä työturvallisuuskorttikoulutus ei sovellu ammattipätevyysdirektiivin jatkokoulutuspäiväksi.

Toteutamme lupakortit ryhmille myös yrityskoulutuksina esimerkiksi asiakkaan omissa tiloissa! Kysy tarjousta, Stiina Kilpikoski, p. 040 341 4536.

Kuvaus

Työturvallisuuskorttikoulutuksessa painotetaan yhteisen työpaikan käsitteen sisäistämistä roolien ja vastuiden kautta sekä annetaan valmiudet omaksua perehdyttämisestä saatavaa työpaikka- ja tehtäväkohtaista tietoa. Koulutus antaa myös vaTyöturvallisuuskortti on valtakunnallinen yhdenmukainen koulutus yhteisen työpaikan työturvallisuusasioiden perehdyttämiseksi. Koulutuksen tavoitteena on yhteisen työpaikan työturvallisuuden kehittäminen turvallisuusosaamista lisäämällä sekä päällekkäisen työturvallisuuskoulutuksen poistaminen. Työpaikoilla säästetään aikaa, kun yhteisen työpaikan perusasioita ei tarvitse perehdyttää joka työpaikalla erikseen vaan voidaan siirtyä suoraan kohdeperehdytykseen. Koulutukseen kuuluu aina myös kirjallinen tentti.
Toteutetaan lähiopetuksena.

Koulutuksen sisältö

Työturvallisuuskorttikoulutuksessa painotetaan yhteisen työpaikan käsitteen sisäistämistä roolien ja vastuiden kautta sekä annetaan valmiudet omaksua perehdyttämisestä saatavaa työpaikka- ja tehtäväkohtaista tietoa. Koulutus antaa myös valmiudet tunnistaa työpaikan vaaroja ja haitallisia kuormitustekijöitä.

Koulutuksen osoite

Aika: 28.8.2024, klo 8.15-16.15
Paikka: Viitaniementie 1, VN.C1.211 Auditorio Osaava

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut