Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Sosiaali- ja terveysala

Paikkakunta

Jämsä

Toteutusaika

-

Opiskelutapa

Lähiopiskelu

Laajuus

Koulutuksen suunniteltu kesto on n. 6 kk-1 vuosi henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti (HOKS).

Hakuaika

-

Hakeutuminen

Tämän koulutuksen haku- ja aloitusajat:

• Hakuaika koulutukseen päättyy 27.10.2023. Opinnot alkavat 8.1.2024. Pääsy- ja soveltuvuuskoe on 15.11.2023.
Teemme valintoja jo hakuaikana.

Opintojen aloittaminen joustavasti voi olla mahdollista, jos sinulla on jo aikaisempia opintoja tästä tutkinnosta. Lisätietoja voit kysyä Hakupalveluista, yhteystiedot löydät sivun alareunasta.

Kenelle

Voit hakeutua opiskelemaan perustason ensihoitoa, jos olet sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilö ja haluat lisätä, täydentää tai päivittää osaamistasi.

Kuvaus

Opinnoissasi perehdyt äkillisesti sairastuneen henkilön akuutti- ja ensihoitotyön toteuttamiseen työryhmän jäsenenä. Lisäksi perehdyt akuutti- ja ensihoitotyössä käytettäviin välineisiin, tutkimuksiin sekä lääkkeisiin.

Suoritettuasi opinnot voit toimia esimerkiksi erilaisissa ensihoidon yksiköissä, sairaaloiden päivystyspoliklinikoilla, terveyskeskusten päivystysvastaanotoilla, kotihoidossa tai palvelutalossa.

Koulutuksen sisältö

Voit opiskella seuraavat tutkinnon osat:

• Akuuttihoitotyössä toimiminen 35 osp
• Ensihoidossa toimiminen 40 osp
• Immobilisaatiohoidon toteuttaminen 15 osp
• Monipotilas- ja suuronnettomuustilanteissa toimiminen 15 osp

Kustannukset

Koulutus on maksutonta. Kustannuksia koituu työvaatetuksesta (suojahousut ja turvakengät) sekä oppikirjoista.

Lisää koulutuksesta

Title

Sopisiko sinulle oppisopimus?

Description

Yhdistä työnteko ja opiskelu! Meidän kauttamme voit opiskella oppisopimuksella minkä tahansa työtehtäviesi mukaisen toisen asteen ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan.

Image

Monta tapaa opiskella

Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma eli HOKS, jossa sovitaan opinnot, opiskelutavat sekä mahdolliset tukitoimet. Opiskelu on pääsääntöisesti lähiopiskelua. Opintoihin sisältyy myös verkko-opintoja, opintokäyntejä. erilaisia oppimistehtäviä, projekteja sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Työpaikalla tapahtuva oppiminen sovitaan työpaikan kanssa koulutussopimuksella. Opiskelijatiimissä syvennät omia yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitojasi sekä itsenäistä ja vastuullista toimintaasi opiskelijana ja tulevana ammattilaisena.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksena. Oppisopimuskoulutus edellyttää aina työsuhdetta tai yrittäjyyttä, ja sen voi aloittaa joustavasti. Lisätietoja: www.gradia.fi/oppisopimuskoulutus/l17387.

Tavoitteellisen urheilun ja opiskelun pystyy yhdistämään Gradiassa: www.gradia.fi/oppimaan/urheilijana-gradiassa.

Gradian opiskelijana voit tehdä myös Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston opintoja. EduFutura Jyväskylä tarjoaa opiskelijoille monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin ja ristiinopiskeluun. Lisätietoa: https://edufutura.fi/

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15

Chat: gradia.fi/oppimaan
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193