Nosta liiketoimintaosaamisesi asiantuntijatasolle monipuolisen liiketoiminnan ammattitutkintokoulutuksen avulla!

Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Liiketoiminta

Paikkakunta

Jyväskylä

Opiskelutapa

Monimuoto-opiskelu

Laajuus

150 osaamispistettä, 1 vuosi

Hakuaika

Jatkuva haku

Hakeutuminen

Koulutukseen on jatkuva haku ja opintojen aloittaminen on mahdollista vaikka heti, yksilöllisen suunnitelman mukaan.

Mikäli voisit opiskella oppisopimuksella, otathan yhteyttä työelämäkoordinaattoriin ennen hakemista:
Anna Taipale, p.040 341 5195, anna.taipale(a)gradia.fi.

Kenelle

Liiketoiminnan ammattitutkinto on juuri oikea valinta sinulle, joka nautit asiakaspalvelusta ja tiimityöstä, haluat varmistaa paikkasi muuttuvilla työmarkkinoilla, olet joustava työaikojen ja työtehtävien suhteen sekä haluat oppia koko ajan uutta. Uskallat ottaa haltuun 2020-luvun digitaaliset työvälineet ja palvelukanavat.

Opiskelijapalautetta Liiketoiminnan ammattitutkinnon opinnoista:
- ”Opetus oli nykyaikaista, vuorovaikutteista ja työelämälähtöistä - tykkäsin!”
- ”Tuli paljon uusia näkökulmia jo ennalta tuttuihin aihepiireihin.”
- ”Näyttöprosessin ketteryys ja arkityöhön limittyminen oli positiivinen yllätys. Oli kiva ottaa uudet opit käyttöön heti omassa työssä.”

Opiskelijoilta edellytetään alan työpaikka, työssäoppimispaikkaa, oppisopimuspaikkaa tai toimit yrittäjänä. Opintoja voi tehdä omaehtoisena koulutuksena tai oppisopimuksella.

Kuvaus

Koulutuksen aikana kehität osaamistasi asiakasymmärryksestä, monikanavaisuudesta, valikoiman hallinnasta sekä liiketoimintaosaamisesta. Opit suunnittelemaan myynti- ja asiakaspalvelutyötä huomioiden aikataulut, eri asiakasryhmät ja lainsäädännön. Opit kartoittamaan asiakkaan tilanteen ja tarpeet sekä käsittelemään asiakaspalautetta ja hoitamaan reklamaatioita. Opit seuraamaan systemaattisesti myynnin toimenpiteiden tuloksellisuutta, keräämään palautetta ja kehittämään asiakaskokemusta.

Opiskelu on monimuotoista (lähi- ja etäopetusta, työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja itsenäistä opiskelua). Koulutus sisältää noin 1–2 opiskelupäivää kuukaudessa.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Koulutuspäivien teemoja ovat mm.
- Liiketoimintamalli
- Laatu ja vastuullisuus
- Organisaation talousosaaminen
- Asiakasymmärrys ja -kokemus
- Vuorovaikutus työelämässä
- Ammatillinen kehittyminen
- Myynnin toimintaympäristö
- Tavoitteellinen myyntityö
- Valikoiman kehittäminen
- Asiakassuhteiden kehittäminen
- Brändi ja visuaalinen yrityskuva

Tutustu virtuaalitilaan, jossa esitellään koulutuksen sisältöjä, tiloja sekä opiskelijoiden kokemuksia: https://hub.link/JrRgE6L

Opintosi koostuvat lähi- tai verkko-opinnoista, erilaisista oppimistehtävistä, projekteista sekä työssäoppimisesta. Työpaikalla suoritettavat opinnot sovitaan työpaikan kanssa koulutussopimuksella.

Koulutuksen sisältö

Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma eli HOKS, jossa sovitaan opinnot, opiskelutavat sekä mahdolliset tukitoimet.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala muodostuu kolmesta tutkinnon osasta.

Kaikille yhteiset tutkinnon osat:
• Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen
• Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen

Valinnainen tutkinnon osa:
• Asiakashankinta
• Asiakaskokemuksen kehittäminen ja palvelumuotoilu
• Projektinhallinta
• Tuoteryhmätyöskentely

Kustannukset

Opiskelijamaksu: koko tutkinto 390€, tutkinnon osa 190€. Oppisopimuskoulutus ja koulutussopimuksella opiskelu on opiskelijalle maksutonta.

Lisää koulutuksesta

Otsikko

Sopisiko sinulle oppisopimus?

Kuvaus

Yhdistä työnteko ja opiskelu! Meidän kauttamme voit opiskella oppisopimuksella minkä tahansa työtehtäviesi mukaisen toisen asteen ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan.

Kuva

Monta tapaa opiskella

Gradiassa voit yhdistää opiskelun ja tavoitteellisen urheilun. Urheiluvalmennus mahdollistaa harjoittelun eritasoisille urheilijoille – aina seuratasosta maajoukkuetasoon. Urheilijoiden opintopolku rakentuu oman tason mukaan. Ilmoita yhteishaun hakulomakkeella, että olet kiinnostunut urheilijan ammatillisesta koulutuksesta ja vastaa hakulomakkeelle aukeaviin Urheilijan lisätietokysymykseen.

Gradian opiskelijana – niin lukiolaisena kuin ammattiin opiskelevana – voit tehdä Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston opintoja. EduFutura Jyväskylä tarjoaa opiskelijoille monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin ja ristiinopiskeluun. Korkeakouluopintojen avulla pääset tutustumaan korkeakoulujen eri aloihin ja siihen, millaista on opiskella korkeakoulussa.

Gradia tarjoaa aikuisille tutkintotavoitteista opiskelua sekä lyhyempiä koulutuksia. Aikuisena voit opiskella ammatillisia opintoja Ammattiopisto Gradiassa ja lukio-opintoja Jyväskylän aikuislukiossa. Lisäksi voit tehdä perusopetuksen opinnot valmiiksi aikuisten perusopetuksessa.

Gradiassa jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus kehittää yrittäjyysosaamista osana lukion ja ammatillisen koulutuksen opintoja. Yrittäjyysopinnot ovat hyödyllinen valinta jokaiselle, joka haluaa pärjätä tulevaisuuden työelämässä tai päivittää osaamistaan työelämän aikana.

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15

Chat: gradia.fi/hae-opiskelemaan

hakupalvelut@gradia.fi

Syvänperä Maiju

Lehtori (opettaja)

Yrittäjyys ja johtaminen