Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Media-ala

Paikkakunta

Jyväskylä

Opiskelutapa

Lähiopiskelu
Monimuoto-opiskelu

Laajuus

180 osaamispistettä, 1,5 vuotta

Hakuaika

Ei hakua tällä hetkellä

Hakeutuminen

Seuraava ryhmämuotoinen aloitus on elokuussa 2024, hakuaika ilmoitetaan tarkemmin myöhemmin.

Haku tähän koulutukseen on tällä hetkellä suljettu. Jatkuvassa haussa Gradiaan voi hakeutua opiskelemaan ympäri vuoden. Hakuajat vaihtelevat koulutuksittain. Päivitämme hakuajan tälle sivulle, kun seuraava koulutuksen aloitus- ja hakuaika on tiedossa. Voit tutustua jatkuvan haun käytänteisiin tarkemmin: https://www.gradia.fi/jatkuva-haku

Kenelle

Valokuvaajalle tai valokuvataiteeseen orientoituneelle valokuvaajalle, joka haluaa kehittää itseään ja ammattitaitoaan syventämällä osaamistaan valokuvataiteen, kuvakerronnan sekä tuottamisen ja projektinhallinnan kautta. Brändin rakentaminen on keskeisessä osassa valokuvaajan työskentelyä ja kehittymistä.

Kuvaus

Valokuvaajamestarina voit toimia erilaisissa media-alan toimintaympäristöissä ja -palveluissa suunnittelijana, kehittäjänä ja tuottajana. Koulutuksessa pääteemoina ovat media-alan toimintatapojen osaaminen, oman työpanoksen merkityksen ymmärtäminen media-alan tekijänä sekä kuvaajana kehittyminen. Myös työskentelyn taloudellisuus, alan kustannusrakenne ja laadun toteutuminen ovat vahvasti esillä opinnoissa.

Erikoisammattitutkinnossa kontaktiopetuspäiviä on yhteensä 40 ja ne pidetään 2-4 päivän jaksoina kerran kuussa pääsääntöisesti torstaisin ja perjantaisin. Kontaktipäivät sisältävät työpajoja ja luentoja. Etätyöskentelyn palaute ja ohjaus tapahtuu muuna aikana.

Koulutuksen sisältö

Pakolliset tutkinnon osat
• Media-alan toimintaympäristön hallinta 30 osp
• Valokuvausalan palveluiden kehittäminen 60 osp

Valinnaiset tutkinnon osat
• Valokuvausalan brändin rakentaminen 60 osp
• Visuaalisen projektin toteuttaminen 60 osp
• Erikoiskuvien rakentaminen 30 osp
• Teknologian mahdollistamat uudet kuvan tuottamismenetelmät 30 osp
• Valaisemisen erikoistekniikat 30 osp
• Valokuvakerronnan vahvistaminen ja kehittäminen 30 osp

Kustannukset

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot ovat maksullisia. Tämän koulutuksen opiskelijamaksu on koko tutkinnossa 490€ ja tutkinnon osassa 190€. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Lisää koulutuksesta

Otsikko

Sopisiko sinulle oppisopimus?

Kuvaus

Yhdistä työnteko ja opiskelu! Meidän kauttamme voit opiskella oppisopimuksella minkä tahansa työtehtäviesi mukaisen toisen asteen ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan.

Kuva

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15

Chat: gradia.fi/oppimaan
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193

Peteri Simo

Lehtori (opettaja)

Media-ala