Laajuus

Opintojen laajuus on 40 osaamispistettä, henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Hakuaika

Jatkuva haku

Kenelle

Työskenteletkö työvalmennuksen parissa? Haluaisitko työvalmennuksen osaamiseesi päivitystä, laajentamista tai syventämistä? Tule suorittamaan Työvalmennus asiakasprosessissa -tutkinnon osa, joka on osa Kuntoutus-, tuki- ja ohjausalan erikoisammattitutkintoa (työvalmentaja). Halutessasi voit jatkaa opintoja suorittamalla koko tutkinnon.

Kelpoisuusvaatimukset

Hakijat haastatellaan ennen opintojen alkua.

Työvalmennus asiakasprosessissa -tutkinnon osan voi suorittaa henkilö, joka työskentelee työvalmennuksen asiakasohjaustehtävissä.

Hakijat, joiden äidinkieli ei ole suomi ja jotka eivät ole toimittaneet riittävää todistusta kielitaidostaan, kutsutaan kielitaidon arviointiin. Lisätietoa kielitaidon arvioinnista: https://www.gradia.fi/kielitaidon-arviointi

Kuvaus

Työvalmennus asiakasprosessissa -tutkinnon osan opinnoissa perehdyt
• asiakkaan yksilöllisen työvalmennusprosessin eri vaiheisiin
• erilaisiin valmennus- ja arviointimenetelmiin
• dokumentointiin

Rakenne

Työvalmennus asiakasprosessissa -tutkinnon osa, on yksi kolmesta pakollisesta tutkinnon osasta Kuntoutus-, tuki- ja ohjausalan erikoisammattitutkinnosta, työvalmennuksen osaamisala, työvalmentaja.

Monta tapaa opiskella

Opinnot sisältävät lähiopetusta kuusi päivää. Lisäksi opintoihin kuuluu itsenäistä opiskelua, verkko-opintoja ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista, joka sisältää näytön. Voit opiskella myös oppisopimuksella. Opintoihin on mahdollista osallistua myös etänä.
Vuonna 2023 koulutuksen lähipäivät ovat:
• 14.–15.2.
• 14.–15.3.
• 12.–13.4.

Kustannukset

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot ovat maksullisia. Tämän koulutuksen opiskelijamaksu on tutkinnon osassa 190€ ja koko tutkinnossa 590€. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Jatko-opintomahdollisuudet

Koko Kuntoutus-, tuki ja ohjausalan erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa sinulle kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin ja korkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12


 

Tutkinnon perusteet

Katso ePerusteet

Paikkakunta

Jyväskylä