Laajuus

40 osp

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Työskenteletkö työvalmennuksen parissa? Haluaisitko työvalmennuksen osaamiseesi päivitystä, laajentamista tai syventämistä? Tule suorittamaan Työvalmennus asiakasprosessissa -tutkinnon osa, joka on osa Kuntoutus-, tuki- ja ohjausalan erikoisammattitutkintoa (työvalmentaja). Halutessasi voit jatkaa opintoja suorittamalla koko tutkinnon.

Kelpoisuusvaatimukset

Hakijat haastatellaan ennen opintojen alkua

Työvalmennus asiakasprosessissa -tutkinnon osan voi suorittaa henkilö, joka työskentelee työvalmennuksen asiakasohjaustehtävissä.

Hakijat, joiden äidinkieli on muu kuin suomi tai kielitaitoa ei ole muuten voitu todentaa, kutsutaan kielikokeeseen. Lisätietoa kielitaidon arvioinnista: www.gradia.fi/kielikoe

Kuvaus

Työvalmennus asiakasprosessissa -tutkinnon osan opinnoissa perehdyt
- asiakkaan yksilöllisen työvalmennusprosessin eri vaiheisiin
- erilaisiin valmennus- ja arviointimenetelmiin
- dokumentointiin

Rakenne

Työvalmennus asiakasprosessissa -tutkinnon osa, on yksi kolmesta pakollisesta tutkinnon osasta Kuntoutus-, tuki- ja ohjausalan erikoisammattitutkinnosta, työvalmennuksen osaamisala, työvalmentaja.

Monta tapaa opiskella

Opinnot sisältävät lähiopetusta kuusi päivää: 15-16.2. 15.-16.3 ja 12.-13.4.22.
Lisäksi opintoihin kuuluu itsenäistä opiskelua, verkko-opintoja ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista, joka sisältää näytön. Voit opiskella myös oppisopimuksella. Opintoihin on mahdollista osallistua myös etänä.

Kustannukset

200 €

Jatko-opintomahdollisuudet

Koko Kuntoutus-, tuki ja ohjausalan erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa sinulle kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin ja korkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
Ma, ke ja to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14


 

Tutkinnon perusteet

Katso ePerusteet

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä