Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Yrittäjyys ja johtaminen

Paikkakunta

Jyväskylä

Opiskelutapa

Monimuoto-opiskelu

Laajuus

180 osaamispistettä, 1,5 vuotta

Hakuaika

Jatkuva haku

Hakeutuminen

Hakemuksia otetaan vastaan jatkuvasti. Mahdollisuuksien ja/tai tarpeiden mukaan aloitusajankohta voidaan valita joustavasti.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksena. Oppisopimuskoulutus edellyttää aina työsuhdetta tai Jos sinulla on mahdollisuus opiskella oppisopimuksella, otathan yhteyttä suoraan työelämäkoordinaattoriin: Riikka Ylönen, riikka.ylonen @ gradia.fi, p. 040 341 5343.

Kenelle

Tutkinto sopii sinulle, joka toimit tai olet siirtymässä teollisuus- ja tuotantoalojen työnjohto-, esimies- tai asiantuntijatehtäviin, joihin sisältyy esimiesvastuuta.

Tällaisia tehtäviä voivat esimerkiksi olla työnjohtaja, kunnossapitotyönjohtaja tai -päällikkö, tuotantopäällikkö, vuoroesimies, tiimin vetäjä, työnohjaaja, projektipäällikkö, projektiryhmän tai -tiimin vetäjä, asennusvalvoja, tuotekehittäjä, laatupäällikkö, menetelmäkehittäjä tai -insinööri, tuotannonsuunnittelija jne.

Kuvaus

Tavoitteena on kehittää osaamistasi esimiestyössä ja vastuualueen johtamisessa tuotannon ja teollisuuden aloilla. Samalla kehitetään yrityksesi tai organisaatiosi ja oman vastuualueesi toimintaa sekä päivittäisjohtamisen tasolla että pidemmällä tähtäimellä.

Tutkinnon suorittaneena osaat johtaa vastuualueesi henkilöstöä ja tuotantotyötä, toimia organisaation turvallisuus- ja ympäristöasioiden linjausten ja ohjeiden mukaisesti sekä kehittää omia esimiestaitojasi.

Hallitset myös valitsemiesi tutkinnon osien erityisalueiden tiedot ja taidot. Nämä voivat liittyä tuotannon johtamiseen, henkilöstön osaamisen kehittämiseen, tuotannon kunnossapitotyön johtamiseen, projektinhallintaan tuotannollisessa ympäristössä tai tuotannon turvallisuus- ja ympäristöjohtamiseen.

Joustava, työn ohessa toteutettava koulutus, 10-14 lähiopiskelupäivää ja työhön sekä omaan kehittymiseen valmentavat etätehtävät.

Koulutuksen sisältö

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakollinen tutkinnon osa
• Tuotantoalojen esimiehenä toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat (valitaan kaksi)
• Tuotannon johtaminen
• Henkilöstön osaamisen kehittäminen
• Tuotannon kunnossapitotyön johtaminen
• Projektinhallinta tuotannollisessa ympäristössä
• Tuotannon turvallisuus- ja ympäristöjohtaminen
• Tutkinnon osa tai osia toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta (50 osp)

Kustannukset

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot ovat maksullisia. Tämän koulutuksen opiskelijamaksu on 490€. Oppisopimuskoulus on opiskeliijalle maksutonta.

Lisää koulutuksesta

Otsikko

Sopisiko sinulle oppisopimus?

Kuvaus

Yhdistä työnteko ja opiskelu! Meidän kauttamme voit opiskella oppisopimuksella minkä tahansa työtehtäviesi mukaisen toisen asteen ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan.

Kuva

Monta tapaa opiskella

Tavoitteellisen urheilun ja opiskelun pystyy yhdistämään Gradiassa.

Gradian opiskelijana voit tehdä myös Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston opintoja. EduFutura Jyväskylä tarjoaa opiskelijoille monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin ja ristiinopiskeluun.

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15

Chat: gradia.fi/oppimaan
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193

Rauhala Tuomo

Lehtori (opettaja)

Talonrakennus