Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Talonrakennus

Paikkakunta

Jyväskylä

Opiskelutapa

Monimuoto-opiskelu

Laajuus

150 osaamispistettä, 1–2 vuotta

Hakuaika

Jatkuva haku

Hakeutuminen

Koulutusta toteutetaan ainoastaan oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutus edellyttää työsuhdetta tai yrittäjyyttä. Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täältä: https://www.gradia.fi/oppisopimuskoulutus/l17387

Kenelle

Talonrakennusalan ammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, joka työskentelee talonrakennusalalla ja haluaa kehittää osaamistaan.

Kuvaus

Osaamisen hankinta tapahtuu oppisopimustyöpaikassa. Sinulla tulee olla työpaikka rakennusalan yrityksessä, jossa voit osoittaa tutkinnon mukaiset ammattitaitovaatimukset.

Talonrakennusalan ammattitutkinnon suoritettuasi sinulla on talonrakennusalan ammattitytöntekijältä edellytettävä ammattitaito. Osaat toimia rakennustyömaalla laadukkaasti huomioiden asiakkaiden vaatimukset ja työmarkkinoiden pelisäännöt. Kykenet opastamaan muita ja valvomaan muiden suorittamia tehtäviä. Suoriudut työtehtävistä ammattityöntekijän joutuisuudella ja toimit taloudellisesti. Pystyt viestimään ja tuottaamaan tarvittaessa tehtäviisi liittyviä tekstejä suomeksi tai ruotsiksi.

Koulutuksen sisältö

Talonrakennusalan ammattitutkinto 150 osp

Pakollinen tutkinnon osa
• Talouden, työn ja työympäristön hallinta 30 osp

Valinnaiset tutkinnon osat yht. 120 osp
Osia voi valita esim. betonirakentamisesta, puurakentamisesta, muuratuista rakenteista, metallirakenteista, korjausrakentamisesta ja eristyksestä ja teknisisitä töistä.

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Lisää koulutuksesta

Otsikko

Sopisiko sinulle oppisopimus?

Kuvaus

Yhdistä työnteko ja opiskelu! Meidän kauttamme voit opiskella oppisopimuksella minkä tahansa työtehtäviesi mukaisen toisen asteen ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan.

Kuva

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Rauhala Tuomo

Lehtori (opettaja)

Talonrakennus