Musiikki harrastuksena

Tule mukaan harrastukseen, joka tempaa mukaansa iloisella ja kehittävällä swengillä!  Järjestämme laadukasta musiikin perusopetusta aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa Suomalaisella musiikkikampuksella.

Meillä pääset soittamaan, laulamaan ja tanssimaan – yksin ja yhdessä. Valitse omasi eri instrumenteista sekä tutustu myös orkesteri- ja ryhmäopintoihin.

Kevätlukukauden 2022 aloitus

Musiikin ja tanssin perusopetus aloittaa kevätlukukautensa maanantaina 10.1.2022 lähiopetuksena. Rajoituksista johtuen aikuisten tanssiryhmät ja tanssiryhmät, joissa on pääasiallisesti aikuisia, aloittavat lukukautensa maanantaina 17.1.2022. Myös varhaisiän tanssiryhmien opetus käynnistyy 17.1. alkaen. Poikkeusryhmille ilmoitetaan aiheesta erikseen. 

Gradian koronaohjeet noudattavat valtakunnallisia ja alueellisia viranomaissuosituksia ja -rajoituksia. Koronatilanteen muuttuessa myös Gradian ohjeet voivat muuttua nopeasti. Seuraathan siis tiiviisti tiedottamistamme Wilmassa ja sosiaalisessa mediassa. Mikäli sinulla ei ole Wilma-tunnuksia, saat ne opintotoimistosta.