Laajuus

Opintojen laajuus on 150 osaamispistettä. Koulutuksen suunniteltu kesto 14 kuukautta.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

SEURAAVA KOULUTUS ALKAA TAMMIKUUSSA 2021

Nykyaikainen verkkoviestintä yhdistää monenlaiset tekniikat, viestinnän ja mediat vuorovaikutteiseksi palveluksi. Tässä koulutuksessa verkkoviestintään perehdytään WordPress-julkaisujärjestelmän kautta. WordPressin avulla käydään läpi verkkoviestinnän osa-alueet sivustojärjestelmien luomisesta, ohjelmoimiseen, ulkoasusuunnitteluun, käytettävyyteen, asiakashallintaa sekä sisällön monipuoliseen tuottamiseen. Koulutus on tarkoitettu www-sivujen suunnittelusta ja rakentamisesta kiinnostuneille.

Kelpoisuusvaatimukset

Valintakriteerit:

HAKEMUKSET: Valinnassa huomioidaan kaikki määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.

CV ja PORTFOLIO: Jos olet tehdyt sivustoja tai sinulla on muuta mediamateriaalia, voit esitellä sitä portfoliolla. Portfolio voi olla PDF muodossa tai linkki verkko-portfolioon. Lähetä portfolio sekä CV otsikolla ”MEDIA-AT verkkoviestintä” osoitteeseen janna.siili@gradia.fi

SOVELTUVUUS ALALLE: Koulutukseen hakijalta toivotaan osaamista viestintä- ja/tai media-alalta. Tietotekniikka- media- tai viestintäalan perustutkinto tai työkokemus tai harrastuneisuus luetaan eduksi koulutukseen haettaessa.

SOVELTUVUUS OPISKELIJAKSI: Pystyy itsenäiseen vastuulliseen asiakkuustoimintaan ja tutkinnon suorittamiseen.

Hakijat, joiden äidinkieli on muu kuin suomi tai kielitaitoa ei ole muuten voitu todentaa, kutsutaan kielikokeeseen. Lisätietoa kielitaidon arvioinnista: https://www.gradia.fi/kielikoe

Kuvaus

Opi toteuttamaan verkkosivuja käyttäen maailmansuosituinta julkaisualustaa. WordPress on ilmainen julkaisualusta, joka sisältää suureen valikoiman lisäosia ja ulkoasuteemoja. Opit hyödyntämään WordPress-lapsiteemoja ja luomaan omia teemoja.

Koulutuksen jälkeen pystyt toimimaan erilaisissa viestinnän tuotantotehtävissä esimerkiksi www-suunnittelijana, web-ohjelmoijana, web-käyttöliittymäsuunnittelijana, sisällöntuotannossa tai digitaalisessa markkinoinnissa.

Lisätietoa koulutuksesta koulutuksen omilla sivuilla www.verkkojulkaisu.com

Rakenne

• WordPress asennus, hallinnointi ja tietoturva
• Sivujen ulkoasun ja toiminnallisuuden räätälöinti
• Oman WordPress-teeman ohjelmointi
• Web-ohjelmointitekniikat: HTML5, CSS3, PHP, javaScript
• Kuvankäsittely verkkomediaan
• Video- ja äänityö verkkomediaan
• Käyttöliittymä- ja käytettävyyssuunnittelu
• Projektityö, markkinointi ja tekijänoikeus verkkomediassa

Monta tapaa opiskella

Media-alan ammattitutkinto toteutetaan monimuotokoulutuksena. Koulutus sopii hyvin oppisopimuskoulutukseen, työn ohessa opiskeleville sekä päätoimisille opiskelijoille. Suunnittelemme kanssasi henkilökohtaisen oppimisen polkusi, jossa otamme huomioon aiemman ammattitaidon ja työkokemuksen. Opinnot sisältävät lähiopetusta, itsenäistä tiedonhakua ja opiskelua, verkko-opetusta ja työssä oppimista. Lähiopetusta on lähtötasostasi riippuen kolme päivää joko kerran kuussa tai joka toinen viikko.
Oppisopimuskoulutus edellyttää aina työsuhdetta tai yrittäjyyttä. Lisätietoja oppisopimuksesta: https://www.gradia.fi/oppisopimus

Kustannukset

Koulutusmaksu 300 € (mahdollisuus maksaa kahdessa erässä)

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe ja aattopäivinä klo 10–14

Tutkinnon perusteet

Katso ePerusteet

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä