Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Media-ala

Paikkakunta

Jyväskylä

Opiskelutapa

Monimuoto-opiskelu

Laajuus

Opintojen laajuus on 150 osaamispistettä. Koulutuksen suunniteltu kesto 14 kuukautta.

Hakuaika

Jatkuva haku

Hakeutuminen

Jatkuvassa haussa Gradiaan voi hakeutua opiskelemaan ympäri vuoden. Hakuajat vaihtelevat koulutuksittain. Tähän koulutukseen haku on tällä hetkellä suljettu. Seuraava ryhmä alkaa syksyllä 2024.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka haluat kehittyä verkkosivujen rakentamisessa. Koulutus on tarkoitettu työnhakijoille, jotka haluavat työllistyä erilaisiin verkkoviestinnän työtehtäviin. Sisällöntuottajille ja markkinoijille, jotka haluavat osata syvemmin verkkosivujen rakentamista ja toteuttaa asiakkaan tarpeita. Graafikoille, jotka haluavat toteuttaa ja osata ohjelmoida itse suunnittelemansa sivustot. Koulutus on tarkoitettu yrittäjille, jotka haluavat päivittää ja laajentaa osaamistaan verkko-ohjelmoinnin osalta. Ammatinvaihtajille, jotka haluavat aloittaa uuden luvun ammatillisessa kehityksessään ja siirtyä verkkoviestinnän ammattilaiseksi. Koulutus on tarkoitettu webin-ammattilaisille, jotka tarvitsevat tutkintopaperin todistamaan jo hankittua ammattitaitoa.

Kuvaus

Tämä koulutus saattaa olla juuri sitä mitä tarvitset! Opit toteuttamaan verkkosivustoja käyttäen maailmansuosituinta julkaisualustaa WordPressiä. Julkaisujärjestelmää käyttävistä sivustoista 65.2 % toimii WordPressillä (https://blog.hubspot.com/website/wordpress-stats ). WordPress on ilmainen julkaisualusta, joka sisältää suureen valikoiman lisäosia ja ulkoasuteemoja. Opit toteuttamaan pienille ja keskisuurille yrityksille verkkosivuja. Opit hyödyntämään valmiita lisäosia, teemoja sekä ohjelmoimaan omia WP-teemoja.

Koulutuksen jälkeen pystyt toimimaan erilaisissa verkkoviestinnän tehtävissä esimerkiksi www-suunnittelijana, web-ohjelmoijana, web-käyttöliittymäsuunnittelijana, sisällöntuotannossa tai digitaalisessa markkinoinnissa.

Media-alan ammattitutkinto toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää etäopetusta ja joitain lähiopetuspäiviä. Joka toinen viikko on 3 päivän webinaari (ma-ke). Lisäksi opinnot sisältävät muutamia lähiopetuspäiviä Gradia Jyväskylän Viitaniemen kampuksella. Webinaaripäivien välissä tehdään etätehtäviä. Koulutuksen loppupuolella on kahden kuukauden työssäoppimisjakson. Koulutuksen aikana tulee toteuttaa vähintään kaksi asiakassivustoa sekä oma portfolio.

Lisätietoa koulutuksesta on koulutuksen omilla sivuilla www.verkkojulkaisu.com

Koulutuksen sisältö

Verkkojulkaisun suunnittelu
• Käyttäjäkokemussuunnittelu (UX)
• Käyttöliittymä- ja käytettävyyssuunnittelu (UI)
• Saavutettavuussuunnittelu
WordPress-julkaisujärjestelmä
Web-ohjelmointitekniikat: HTML5, CSS3, PHP, javaScript
Oman WordPress-teeman ohjelmointi
Verkkokaupan toteuttaminen
Verkkomateriaalin toteuttaminen
• Valokuvaus ja kuvankäsittely
• Videokuvaus ja editointi
Projektityö, markkinointi ja tekijänoikeudet verkkojulkaisuissa

Kustannukset

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot ovat maksullisia. Tämän koulutuksen opiskelijamaksu on koko tutkinnossa 390€ ja tutkinnon osassa 190€. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Lisää koulutuksesta

Title

Sopisiko sinulle oppisopimus?

Description

Yhdistä työnteko ja opiskelu! Meidän kauttamme voit opiskella oppisopimuksella minkä tahansa työtehtäviesi mukaisen toisen asteen ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan.

Image

Monta tapaa opiskella

Media-alan ammattitutkinto toteutetaan monimuotokoulutuksena. Koulutus sopii hyvin päätoimisille opiskelijoille, työn ohessa opiskeleville sekä oppisopimuskoulutukseen. Suunnittelemme kanssasi henkilökohtaisen oppimisen polkusi, jossa otamme huomioon aiemman ammattitaidon ja työkokemuksen. Opinnot sisältävät lähiopetusta, itsenäistä tiedonhakua ja opiskelua, verkko-opetusta ja työssä oppimista. Lähiopetusta on lähtötasostasi riippuen 3-6 päivää kuukaudessa.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksena. Oppisopimuskoulutus edellyttää aina työsuhdetta tai yrittäjyyttä, ja sen voi aloittaa joustavasti. Lisätietoja: www.gradia.fi/oppisopimuskoulutus/l17387.

Tavoitteellisen urheilun ja opiskelun pystyy yhdistämään Gradiassa: www.gradia.fi/oppimaan/urheilijana-gradiassa.

Gradian opiskelijana voit tehdä myös Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston opintoja. EduFutura Jyväskylä tarjoaa opiskelijoille monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin ja ristiinopiskeluun. Lisätietoa: https://edufutura.fi/

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15

Chat: gradia.fi/oppimaan
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193

Siili Janna

Lehtori (opettaja)

Media-ala