Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Maarakennus

Paikkakunta

Laukaa

Opiskelutapa

Monimuoto-opiskelu

Hakuaika

Jatkuva haku

Hakeutuminen

Haku koulutukseen on auki.

Kenelle

Maarakennusalalla työskentelevät tai yrittäjänä toimivat henkilöt, joilla on pitkä ja monipuolinen työkokemus alalta.

Kuvaus

Maarakennusalan erikoisammattitutkinnon suorittanut hoitaa ammattialansa monipuoliset työtehtävät itsenäisesti vaativissakin toimintaympäristöissä.

Koulutuksen avulla on mahdollista täydentää puuttuvia tai vanhentuneita pätevyyksiä sekä suorittaa tarvittavat lupakortit.

Koulutuksen sisältö

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa määritellään tarvittavan koulutuksen tavoitteet ja kesto.
Koulutus on mahdollista suorittaa joustavasti työn ohessa tai oppisopimuskoulutuksena. Koulutuksen kesto riippuu mitä tutkinnon osia on tarve opiskella.

Maarakennusalan erikoisammattitutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta ja seitsemästä valinnaisesta tutkinnon osasta.

Koko tutkinnon suorittaminen edellyttää kahden pakollisen osan ja kahden valinnaisen tutkinnon osan suorittamista maarakennusalan yrityksessä

Kustannukset

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot ovat maksullisia. Tämän koulutuksen opiskelijamaksu on koko tutkinnossa 490€ ja tutkinnon osassa 190€. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Lisää koulutuksesta

Otsikko

Sopisiko sinulle oppisopimus?

Kuvaus

Yhdistä työnteko ja opiskelu! Meidän kauttamme voit opiskella oppisopimuksella minkä tahansa työtehtäviesi mukaisen toisen asteen ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan.

Kuva

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ruhala Jarno

Lehtori (opettaja)

Logistiikka, maarakennus