Laajuus

Opintojen laajuus on 180 osaapispistettä. Koulutuksen suunniteltu kesto 1-2 vuotta, mikä määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti (HOKS).

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Haluatko kehittyä johtajana ja kehittää organisaatiosi toimintakulttuuria? Toimitko johtotehtävissä julkisella tai yksityisellä sektorilla? Työskenteletkö asiantuntijatehtävässä johtaen tulosyksikkösi toimintaa? Vaikutatko päätöksilläsi organisaation toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen? Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on tällöin juuri sinua varten. Koulutus on tarkoitettu esimies- tai johtamistehtävissä toimiville, jotka johtavat ja kehittävät vastuualueensa toimintaa sen strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Hakeutuminen

Tämän koulutuksen opiskelijat valitaan hakeutumisjärjestyksessä kelpoisuusehdot täyttävistä hakijoista. Hakijoihin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Kelpoisuusvaatimukset

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon valittavalta henkilöltä edellytetään mahdollisuutta suunnitella ja organisoida oman vastuualueensa tai yrityksen toimintaa ja taloutta sekä johtaa ja kehittää oman vastuualueen tai yrityksen henkilöstöä ja työhyvinvointia.

Hakijat, joiden äidinkieli ei ole suomi ja jotka eivät ole toimittaneet riittävää todistusta kielitaidostaan, kutsutaan kielikokeeseen. Lisätietoa kielitaidon arvioinnista: www.gradia.fi/kielikoe

Kuvaus

Suoritettuasi Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon sinulla on lisää valmiuksia oman työsi ja työyhteisösi kehittämiseen ja toiminnan tavoitteelliseen johtamiseen. Olet vahvistanut osaamistasi esimiehenä tai yritysjohtajana ja saanut varmuutta sekä uusia ideoita johtamistyöhösi. Olet myös verkostoitunut toisten esimiesten ja yritysjohtajien kanssa.

Koulutuspäivät (13 päivää) tukevat ja täydentävät oppimista työpaikoilla. 21.2.2022 alkavan koulutuksen koulutuspäivät:
21.2.2022 Orientaatio, Johtajuus ja itsensä johtaminen
8.3.2022 Henkilöstön johtaminen ja välineet
13.4.2022 Strateginen johtaminen
10.5.2022 Prosessien johtaminen ja lean
31.5.2022 Asiakkuuksien johtaminen
30.8.2022 Talouden johtaminen
20.9.2022 Valmentava johtaminen
11.10.2022 Johtaminen muutoksessa
15.11.2022 Talouden johtaminen, Tunnejohtaminen
10.1.2023 Valinnaiset tutkinnon osat
7.2.2023 Valinnaiset tutkinnon osat
14.3.2023 Valinnaiset tutkinnon osat
18.4.2023 Valinnaiset tutkinnon osat

Rakenne

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto koostuu kolmesta tutkinnon osasta.

Johtajana toimiminen -pakollisen tutkinnon osan lisäksi valitset kaksi (2) valinnaista tutkinnon osaa, joita ovat strategiatyön-, projektin-, työyhteisön kehittämisen-, henkilöstön ja osaamisen-, asiakkuuksien-, talouden- sekä tuotanto- tai palveluprosessien johtaminen.

Monta tapaa opiskella

Voit suorittaa myös yksittäisiä tutkinnon osia.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksena. Oppisopimuskoulutus edellyttää aina työsuhdetta tai yrittäjyyttä, ja sen voi aloittaa joustavasti. Lisätietoja: www.gradia.fi/oppisopimuskoulutus/l17387. Jos sinulla on mahdollisuus opiskella oppisopimuksella, otathan yhteyttä suoraan työelämäkoordinaattoriin: Anna Taipale p. 040 341 5195. Omaehtoisesta koulutuksesta lisätietoja antavat Jukka Miettinen, p. 040 341 6419 ja Jyrki Veistämö, p. 040 341 6438. Sähköpostit muodossa etunimi.sukunimi@gradia.fi.

Tavoitteellisen urheilun ja opiskelun pystyy yhdistämään Gradiassa: www.gradia.fi/oppimaan/urheilijana-gradiassa.

Gradian opiskelijana voit tehdä myös Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston opintoja. EduFutura Jyväskylä tarjoaa opiskelijoille monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin ja ristiinopiskeluun. Lisätietoa: https://edufutura.fi/

Kustannukset

Omaehtoinen koulutus 600 euroa.

Jatko-opintomahdollisuudet

Saat Gradiassa suorittamastasi JYET-tutkinnosta ajallisesti merkittävän hyödyn jatkaessasi opintojasi Jyväskylän yliopiston Avance-johtamiskoulutuksen EMBA-ohjelmassa. (emba.jyu.fi).

Tutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden yliopistoihin ja ammattikorkeakouluihin.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
Ma, ke ja to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14


 

Tutkinnon perusteet

Katso ePerusteet

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä