Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala

Paikkakunta

Verkkototeutus

Opiskelutapa

Verkko-opiskelu

Laajuus

30 osaamispistettä

Hakuaika

Jatkuva haku

Hakeutuminen

Koulutukseen on jatkuva haku ja opinnot voit aloittaa joustavasti sinulle sopivana ajankohtana.

Kenelle

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan tutkinnon osan voit suorittaa nyt verkko-opintoina!

Kiinnostaako sinua työskentely hotelliympäristössä, mutta sinulla on vähän kokemusta hotellisiivouksesta? Tai oletko työskennellyt pitkään hotellisiivouksessa, mutta sinulla ei ole osaamisestasi todistusta?

Tämä koulutus sopii sinulle, joka haluat vahvistaa osaamistasi ja haluat opiskella työn ohella itsenäisesti, oman aikataulusi mukaisesti kotona.

Kuvaus

Opiskelu tapahtuu verkossa, ja sisältää kolme palautettavaa tehtävää sekä useampia materiaaleja, joihin sinun tulee perehtyä.
Koulutuksen osioiden ja tehtävien suorittamiseksi laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma. Tehtävät tulee suorittaa ilmoitetun opiskelusuunnitelman aikana.

Opintojen tavoitteena on, että osaat
• työskennellä siivouskeskuksessa, valmistella siivousvaunun ja hotellivaunun ylläpitosiivousta varten sekä tehdä huonesiivouksen annettujen ohjeiden mukaisesti.
• toimia hotelli- ja majoitustilojen puhtauspalvelujen asiakaspalvelutilanteissa ja työyhteisössä.
• noudattaa työturvallisuutta ja ergonomiaa.
• suunnitella ja osoittaa osaamisesi tutkinnon osan näytössä.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää yhden tutkinnon osan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnosta:
• Hotelli- ja majoitustilojen puhtauspalvelut 30 osp

Kustannukset

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot ovat maksullisia. Tämän koulutuksen opiskelijamaksu on tutkinnon osassa 190€.

Lisää koulutuksesta

Otsikko

Sopisiko sinulle oppisopimus?

Kuvaus

Yhdistä työnteko ja opiskelu! Meidän kauttamme voit opiskella oppisopimuksella minkä tahansa työtehtäviesi mukaisen toisen asteen ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan.

Kuva

Monta tapaa opiskella

Gradiassa voit yhdistää opiskelun ja tavoitteellisen urheilun. Urheiluvalmennus mahdollistaa harjoittelun eritasoisille urheilijoille – aina seuratasosta maajoukkuetasoon. Urheilijoiden opintopolku rakentuu oman tason mukaan. Ilmoita yhteishaun hakulomakkeella, että olet kiinnostunut urheilijan ammatillisesta koulutuksesta ja vastaa hakulomakkeelle aukeaviin Urheilijan lisätietokysymykseen.

Gradian opiskelijana – niin lukiolaisena kuin ammattiin opiskelevana – voit tehdä Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston opintoja. EduFutura Jyväskylä tarjoaa opiskelijoille monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin ja ristiinopiskeluun. Korkeakouluopintojen avulla pääset tutustumaan korkeakoulujen eri aloihin ja siihen, millaista on opiskella korkeakoulussa.

Gradia tarjoaa aikuisille tutkintotavoitteista opiskelua sekä lyhyempiä koulutuksia. Aikuisena voit opiskella ammatillisia opintoja Ammattiopisto Gradiassa ja lukio-opintoja Jyväskylän aikuislukiossa. Lisäksi voit tehdä perusopetuksen opinnot valmiiksi aikuisten perusopetuksessa.

Gradiassa jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus kehittää yrittäjyysosaamista osana lukion ja ammatillisen koulutuksen opintoja. Yrittäjyysopinnot ovat hyödyllinen valinta jokaiselle, joka haluaa pärjätä tulevaisuuden työelämässä tai päivittää osaamistaan työelämän aikana.

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15

Chat: gradia.fi/hae-opiskelemaan

hakupalvelut@gradia.fi

Kinnunen Eija

Lehtori (opettaja)

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelut