Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Sosiaali- ja terveysala

Paikkakunta

Jyväskylä

Laajuus

Opintojen laajuus on 25 osaamispistettä.

Hakuaika

Jatkuva haku

Hakeutuminen

Koulutukseen on jatkuva haku. Opinnot voit aloittaa joustavasti oman aikataulusi mukaan.

Kenelle

Kiinnostaako sinua digitaalisten menetelmien hyödyntäminen mielenterveys- ja päihdetyössä? Tarvitsetko digitaalisen osaamisen taitoja tai niiden päivitystä ja syventämistä? Opiskele Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkintoon kuuluva tutkinnon osa Digitaalisessa vuorovaikutuksessa toimiminen.

Voit opiskella oman työsi ohella tai oppisopimuksella.

Kuvaus

Digitaalisessa vuorovaikutuksessa toimiminen on tutkinnon osa Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnosta. Tutkinnon osa antaa lisää valmiuksia toimia kokonaan tai osin digitaalisesti ehkäisevän, hoidollisen, kuntouttavan, asumispalveluja tukevan, toipumista edistävän tai haittoja vähentävän mielenterveys- ja päihdetyön ympäristössä.

Koulutuksen sisältö

Digitaalisessa vuorovaikutuksessa toiminen, 25 osaamispistettä

Tutkinnon osan suoritettuasi osaat
• käyttää digitaalisia työvälineitä asiakastyössä
• kehittää digitaalisten työvälineiden käyttöä
• kehittää omia ja työyhteisön digitaalisia valmiuksia.

Kustannukset

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot ovat maksullisia. Tämän koulutuksen opiskelijamaksu on tutkinnon osassa 190€ ja koko tutkinnossa 490€. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Lisää koulutuksesta

Title

Sopisiko sinulle oppisopimus?

Description

Yhdistä työnteko ja opiskelu! Meidän kauttamme voit opiskella oppisopimuksella minkä tahansa työtehtäviesi mukaisen toisen asteen ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan.

Image

Monta tapaa opiskella

Opinnot sisältävät lähi- ja etäopiskelua ja -ohjausta, verkko-opintoja, kehittämistehtävän, työskentelyä alan työtehtävissä ja näytön. Opiskelu etenee joustavasti jokaiselle laaditun henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Voit opiskella tutkinnon osan myös oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutus edellyttää aina työsuhdetta tai yrittäjyyttä, ja sen voi aloittaa joustavasti. Lisätietoja: www.gradia.fi/oppisopimuskoulutus/l17387.

Tavoitteellisen urheilun ja opiskelun pystyy yhdistämään Gradiassa: www.gradia.fi/oppimaan/urheilijana-gradiassa.

Gradian opiskelijana voit tehdä myös Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston opintoja. EduFutura Jyväskylä tarjoaa opiskelijoille monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin ja ristiinopiskeluun. Lisätietoa: https://edufutura.fi/

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15

Chat: gradia.fi/oppimaan
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193

Pihlaja Katja

Lehtori (opettaja)

Sosiaali- ja terveysala