Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Sosiaali- ja terveysala

Paikkakunta

Jyväskylä

Opiskelutapa

Monimuoto-opiskelu

Laajuus

25 osaamispistettä

Hakuaika

Jatkuva haku

Hakeutuminen

Koulutukseen on jatkuva haku. Opinnot voit aloittaa joustavasti oman aikataulusi mukaan.

Kenelle

Kiinnostaako sinua digitaalisten menetelmien hyödyntäminen mielenterveys- ja päihdetyössä? Tarvitsetko digitaalisen osaamisen taitoja tai niiden päivitystä ja syventämistä? Opiskele Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkintoon kuuluva tutkinnon osa Digitaalisessa vuorovaikutuksessa toimiminen.

Voit opiskella oman työsi ohella tai oppisopimuksella.

Kuvaus

Digitaalisessa vuorovaikutuksessa toimiminen on tutkinnon osa Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnosta. Tutkinnon osa antaa lisää valmiuksia toimia kokonaan tai osin digitaalisesti ehkäisevän, hoidollisen, kuntouttavan, asumispalveluja tukevan, toipumista edistävän tai haittoja vähentävän mielenterveys- ja päihdetyön ympäristössä.

Opinnot sisältävät lähi- ja etäopiskelua ja -ohjausta, verkko-opintoja, kehittämistehtävän, työskentelyä alan työtehtävissä ja näytön. Opiskelu etenee joustavasti jokaiselle laaditun henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Koulutuksen sisältö

Digitaalisessa vuorovaikutuksessa toiminen, 25 osaamispistettä

Tutkinnon osan suoritettuasi osaat
• käyttää digitaalisia työvälineitä asiakastyössä
• kehittää digitaalisten työvälineiden käyttöä
• kehittää omia ja työyhteisön digitaalisia valmiuksia.

Kustannukset

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot ovat maksullisia. Tämän koulutuksen opiskelijamaksu on tutkinnon osassa 190€ ja koko tutkinnossa 490€. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Lisää koulutuksesta

Otsikko

Sopisiko sinulle oppisopimus?

Kuvaus

Yhdistä työnteko ja opiskelu! Meidän kauttamme voit opiskella oppisopimuksella minkä tahansa työtehtäviesi mukaisen toisen asteen ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan.

Kuva

Monta tapaa opiskella

Gradiassa voit yhdistää opiskelun ja tavoitteellisen urheilun. Urheiluvalmennus mahdollistaa harjoittelun eritasoisille urheilijoille – aina seuratasosta maajoukkuetasoon. Urheilijoiden opintopolku rakentuu oman tason mukaan. Ilmoita yhteishaun hakulomakkeella, että olet kiinnostunut urheilijan ammatillisesta koulutuksesta ja vastaa hakulomakkeelle aukeaviin Urheilijan lisätietokysymykseen.

Gradian opiskelijana – niin lukiolaisena kuin ammattiin opiskelevana – voit tehdä Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston opintoja. EduFutura Jyväskylä tarjoaa opiskelijoille monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin ja ristiinopiskeluun. Korkeakouluopintojen avulla pääset tutustumaan korkeakoulujen eri aloihin ja siihen, millaista on opiskella korkeakoulussa.

Gradia tarjoaa aikuisille tutkintotavoitteista opiskelua sekä lyhyempiä koulutuksia. Aikuisena voit opiskella ammatillisia opintoja Ammattiopisto Gradiassa ja lukio-opintoja Jyväskylän aikuislukiossa. Lisäksi voit tehdä perusopetuksen opinnot valmiiksi aikuisten perusopetuksessa.

Gradiassa jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus kehittää yrittäjyysosaamista osana lukion ja ammatillisen koulutuksen opintoja. Yrittäjyysopinnot ovat hyödyllinen valinta jokaiselle, joka haluaa pärjätä tulevaisuuden työelämässä tai päivittää osaamistaan työelämän aikana.

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15

Chat: gradia.fi/hae-opiskelemaan

hakupalvelut@gradia.fi

Pihlaja Katja

Lehtori (opettaja)

Sosiaali- ja terveysala