Henkilöstön osaamisen kehittäminen

Gradia työelämäpalvelut tarjoavat yrityksesi kasvun tueksi koko ammatillisen koulutuksen laajan koulutustarjonnan sekä asiakaskohtaiset räätälöidyt osaamisen kehittämisen ratkaisut.

Valitse meidät kehittämisen kumppaniksi ja saat parempaa osaamista, vähemmän huolia ja helpompaa arkea.
Ota rohkeasti yhteyttä, puh. 040 341 5056, yrityksille @gradia.fi

Osaaminen yrityksesi kilpailueduksi

Gradialla on pitkä kokemus yhteistyöstä yritysten kanssa ja heidän henkilöstönsä ammattitaidon kehittämisestä. Reagoimme ketterästi yrityksen tarpeisiin ja hyödynnämme joustavasti eri ratkaisuja palveluissamme.

Ammattitaitoinen henkilöstö turvaa yrityksesi menestyksen ja on tärkeä kilpailuetu. Henkilöstölle mahdollistettu uuden oppiminen ja ammatillinen kehittyminen lisää myös henkilöstösi työhyvinvointia.

Kiinteämmässä kumppanuudessa Gradia voi olla kokonaisvaltaisemmin yrityksesi HR:n apuna. Reagoimme ketterästi yrityksen tarpeisiin eri koulutusratkaisuja hyödyntäen.

Osaamisen kehittämisen ratkaisuja

Tutkinnot ja tutkinnon osat

Meillä voit opiskella laajempia osaamisen kehittämisen kokonaisuuksia tai täsmällisempiä työtehtävissä tarvittavia tutkinnon osia. Alan ammatti- tai erikoisammattitutkinnon suorittaminen on usein sopiva tapa ammattitaidon kehittämiseen.

Tutkintoa voidaan räätälöidä työtehtävien osaamisvaatimusten mukaisesti. Tutkinnot ovat valtion tukemia ja näin edullinen tapa kouluttaa henkilöstöä. Tutustu koulutustarjontaamme.

Räätälöidyt täsmäkoulutukset

Räätälöidyt koulutukset soveltuvat hyvin lyhytkestoisempaan osaamisen kehittämiseen. Koulutukset suunnitellaan aina täysin yrityksen tarpeiden mukaisesti. Ne soveltuvat hyvin mm. muuntokoulutukseen eli lisäosaamisen hankkimiseen työtehtävien muuttuessa.

Lisä- ja täydennyskoulutus

Tarjoamme runsaasti ajankohtaista osaamista päivittävää lyhytkoulutusta eri aloilta. Eri aloilla tarvittavat pätevyys- ja lupakortit suoritat kätevästi Gradiassa. Tutustu lyhytkoulutuksiimme ja lupakortti-koulutuksiimme.

Esimies- ja johtamiskoulutukset

Esimiestyö on suunnan näyttämistä, ihmisten innostamista, toimeenpanoa ja oman esimerkin näyttämistä. Tarjoamme esimiehille vaikuttavia valmennuksia, jotka kytketään arjen tekemiseen.

Esimerkkejä tarjonnastamme:

  • Lean-johtaminen
  • Valmentava johtaminen
  • Minä esimiehenä
  • Esimiehen vuorovaikutustaidot
  • Esimiehen direktio-oikeus,
  • Lähiesimiehen ammattitutkinto,
  • Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto
  • Yrittäjän ammattitutkinto
  • Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Työpaikkaohjaaja-valmennukset

Vahvista yrityksesi ohjaus- ja perehdyttämisosaamista. Tutustu valmennuksiimme.

Täsmä- ja muutoskoulutus (ELYn rahoitus)

Kun yrityksesi toiminnassa tapahtuu muutoksia, jotka edellyttävät työntekijöiden osaamisen päivittämistä, voimme etsiä ratkaisuja ELY-keskuksen TäsmäKoulutuksen kautta.

Jos yrityksesi joutuu irtisanomaan työntekijöitään ja haluaa tukea irtisanottavien uudelleen sijoittumista muihin töihin, voimme etsiä ratkaisuja ELY-keskuksen MuutosKoulutuksen kautta.

Gradia Työelämäpalvelut
040 341 5056
Gradia Jyväskylä
Käyntiosoite
Viitaniementie 1 C, Jyväskylä
Postiosoite
PL 472, 40101 Jyväskylä