Palvelupolkumme

Näin helppoa yhteistyö kanssamme on - tutustu!

Gradian palvelupolku työelämälle etenee asiakkaan ehdoilla yrityksen kontaktista yhteistyöhön ja kumppanuuteen.
  1. Työnantaja tai yrittäjä, kun henkilöstösi tarvitsee lisää osaamista tai yrityksesi kokonaan uusia työntekijöitä, ole yhteydessä meihin. Tavoitat meidät soittamalla numeroon 040 341 5056 tai sähköpostitse yrityksille(at)gradia.fi.
  2. Kerro meille millaista osaamista yrityksessäsi tarvitaan ja mitä toiminnan haasteita tai tavoitteita sillä on tarpeen ratkoa.
  3. Esittelemme teille parhaiten soveltuvat vaihtoehdot ja koulutusratkaisut. Voimme tarjota monia valmiita ja hyväksi todettuja vaihtoehtoja tai suunnitella teille kokonaan uudenlaisen toteutuksen.
  4. Kun oikeat palvelut tai koulutusratkaisut on valittu, suunnitellaan koulutuksen toteutus yhdessä yrityksen ja Gradian asiantuntijan kanssa. Siinä sovitaan esimerkiksi koulutuksen tarkat sisällöt, toteutuspaikka ja -aikataulu.
  5. Koulutus tai muu palvelu toteutetaan sovitussa aikataulussa ja etenemistä seurataan  yhdessä yrityksen edustajan kanssa. Gradian vastaa osaltaan siitä, että sovitut osaamistavoitteet saavutetaan.
  6. Koulutuksen tai palvelukokonaisuuden päätyttyä arvioidaan yhdessä kuinka onnistuttiin.  
  7. Lopuksi arvioidaan mitä muita osaamistarpeita yrityksessä on nyt ja tulevina vuosina. Parhaimmillaan vuoropuhelu on tiivistä ja Gradia on osaamisen kehittämisen kumppanina yrityksen arjessa.

Yritys- ja elinvoimapalvelut