Koulutuksen tiedot

Opiskelutapa

Lähiopiskelu

Laajuus

5 osaamispistettä

Hakuaika

Ei hakua tällä hetkellä

Hakeutuminen

Haku tähän koulutukseen on tällä hetkellä suljettu. Jatkuvassa haussa Gradiaan voi hakeutua opiskelemaan ympäri vuoden. Hakuajat vaihtelevat koulutuksittain. Päivitämme hakuajan tälle sivulle, kun seuraava koulutuksen aloitus- ja hakuaika on tiedossa. Voit tutustua jatkuvan haun käytänteisiin tarkemmin: https://www.gradia.fi/jatkuva-haku

Kenelle

Koulutus sopii sinulle, joka toimit työpaikkaohjaajana Gradian opiskelijalle. Koulutuksessa saat osaamista opiskelijan perehdyttämiseen, ohjaukseen ja palautteen antamiseen sekä yhteyshenkilönä toimimiseen.

Koulutus toteutetaan verkkokurssina oppisopimuskoulutuksena.

Kuvaus

Koulutuksen aikana tutustut ammatillisen koulutuksen järjestämismuotoihin ja tutkintoihin. Saat valmiuksia ohjata opiskelijoita työpaikalla järjestettävässä koulutuksessa sekä palautteen antamiseen. Opit myös toimimaan yhteyshenkilönä koulutuksen järjestäjän ja työpaikan välisessä yhteistyössä ja sen kehittämisessä.

Opinnot suoritettaan verkko-opintoina Teamsissa ja Moodle-verkko-oppimisalustalla. Opiskelu edellyttää osallistumista kahteen Teams-tapaamisen ja itsenäistä perehtymistä verkkomateriaaleihin tapaamisten välillä.
Oppisopimuskoulutuksessa pääosa koulutuksesta ja oppimisesta tapahtuu omalla työpaikalla työssä oppien. Jokaiselle opiskelijalle nimetään omalta työpaikalta työpaikkaohjaaja, joka tukee ja ohjaa oppimista.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa suoritettava tutkinnon osa:
Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen, 5 osp
• Yhteyshenkilönä toimiminen
• Ohjaustilanteisiin valmentautuminen
• Palautteen antaminen osaamisen kehittymisestä

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta.

Lisää koulutuksesta

Otsikko

Sopisiko sinulle oppisopimus?

Kuvaus

Yhdistä työnteko ja opiskelu! Meidän kauttamme voit opiskella oppisopimuksella minkä tahansa työtehtäviesi mukaisen toisen asteen ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan.

Kuva

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut