Kosmetologipalvelut

Hyvinvointia ja mukavaa itsensä hemmottelua - sitä löytyy opiskelijoidemme kosmetologipalveluiden valikoimasta. Siihen kuuluvat kasvohoidot, erikoiskasvohoidot, ehostukset, vartalohoidot, kestovärjäykset, käsihoidot, jalkahoidot, karvanpoisto ja hieronnat. Eri hoidoista voi rakentaa myös hemmottelupaketin.

Voit varata ajan milloin tahansa asiakaspalveluaikojen nettiajanvarauksessamme tai puhelimitse. Huomaathan, että puhelinajanvarauksia on mahdollista ottaa vastaan vain asiakaspalveluaikoina, jotka ovat enimmäkseen klo 8 - 16. Tarkista päiväkohtainen tarkka aika nettiajanvarauksestamme! Palveluajat löytyvät sieltä taitotasoittain.

Tulethan palveluun terveenä ja käytäthän tiloissamme maskia! Asiakaspaikkoja on rajoitettu määrä.

Kysy myös lahjakortteja!

Tervetuloa!

 

Asiakaspalveluajat ja ajanvaraus

 

Taitotasot

  • Taitotaso 1 tarkoittaa ensimmäisen vuoden opiskelijan työtä
  • Taitotaso 2 tarkoittaa toisen vuoden opiskelijan työtä
  • Taitotaso 3 tarkoittaa kolmannen vuoden opiskelijan työtä.

Tutustu opiskelijatyöhinnastoomme! Otamme maksun mieluiten korttimaksuna. 

Kosmetiikkalainsäädäntö ja vastuullisuus

Noudatamme luonnollisestikin kosmetiikkalainsäädäntöä ja vastuullisuutta, esimerkiksi emme värjää alle 16-vuotiaan hiuksia emmekä allergikon hiuksia. Asiakkaan tulee tietenkin ilmoittaa näistä meille. Tutustu alan ohjeisiin ja säädöksiin:

Pysäköintiohje asiakkaillemme

Pysäköinti Gradian vieraspysäköintipaikoilla on maksutonta vieraspysäköintiluvalla. Lupia saa Viitaniemi 1 A- ja C-rakennuksien pääsisäänkäyntien vastaantotosta. Lupa on voimassa vain kyseisenä päivänä, ja siihen täytyy kirjoittaa auton rekisteritunnus. Aja siis Viitanimentie 1:ssä vieraspysäköintipaikalle, joita läydät sekä A-rakennuksen että C-rakennuksen edestä, ja hae pysäköintilupa vastaanotosta. Voit tarkistaa vieraspysäköintipaikkojen sijannin Viitaniemen kampuskartasta.


Sijainti

Käyntiosoite Viitaniementie 1 C

Asiakaspalvelu kosmetologit
040 341 5274
Gradia Jyväskylä
Palvelut
Kauneudenhoitoala
Käyntiosoite
Viitaniementie 1 C, Jyväskylä
Postiosoite
PL 472, 40101 Jyväskylä
Tiedostot
Tiedosto
Kauneussalonki hinnasto (pdf, 78.94 KB)