Parturi-kampaamopalvelut

Hyvä asiakkaamme:  Hius- ja kauneusosasto on suljettuna kevään 2021 ajan korona-tilanteen vuoksi. Aloitamme asiakaspalvelun elokuussa, mistä tiedotamme lähempänä lisää. Lahjakortit ovat voimassa vuoden 2021 loppuun saakka. Mukavaa ja aurinkoista kevättä ja kesää! "

On mukavaa, kun hiukset ovat hyvin! Sehän onnistuu meillä, kun istahdat opiskelijamme palveltavaksi. Opiskelijatyönä tarjottaviin parturi-kampaamopalveluihin kuuluvat hiustenleikkaukset, hiusten ja hiuspohjan hoidot, permanentit, hiustenvärjäykset, kampaukset, parranajo / muotoilu, parran värjäys sekä ripsien ja kulmakarvojen kertovärjäykset ja kulmakarvojen muotoilut.

Voit varata ajan milloin tahansa asiakaspalveluaikojen nettiajanvarauksessamme tai puhelimitse. Huomaathan, että puhelinajanvarauksia on mahdollista ottaa vastaan vain asiakaspalveluaikoina, jotka ovat enimmäkseen klo 8 - 16. Tarkista päiväkohtainen tarkka aika nettiajanvarauksestamme! Palveluajat löytyvät sieltä taitotasoittain.

Asiakaspalveluajat ja ajanvaraus

 

Taitotasot

  • Taitotaso 1 tarkoittaa ensimmäisen vuoden opiskelijan työtä
  • Taitotaso 2 tarkoittaa toisen vuoden opiskelijan työtä
  • Taitotaso 3 tarkoittaa kolmannen vuoden opiskelijan työtä.

Tutustu opiskelijatyöhinnastoomme! Otamme maksun mieluiten korttimaksuna. Kysy myös lahjakortteja!

Kosmetiikkalainsäädäntö ja vastuullisuus

Noudatamme luonnollisestikin kosmetiikkalainsäädäntöä ja vastuullisuutta, esimerkiksi emme värjää alle 16-vuotiaan hiuksia emmekä allergikon hiuksia. Asiakkaan tulee tietenkin ilmoittaa näistä meille. Tutustu alan ohjeisiin ja säädöksiin:

Ryhmävaraukset ja projektitiedustelut:

Satu Mursula, opettaja, Gradia Jyväskylä, puh. 040 341 5208 sähköposti: satu.mursula(at)gradia.fi

Pysäköintiohje asiakkaillemme

Pysäköinti Gradian vieraspysäköintipaikoilla on maksutonta vieraspysäköintiluvalla. Lupia saa Viitaniemi 1 A- ja C-rakennuksien pääsisäänkäyntien vastaantotosta. Lupa on voimassa vain kyseisenä päivänä, ja siihen täytyy kirjoittaa auton rekisteritunnus. Aja siis Viitanimentie 1:ssä vieraspysäköintipaikalle, joita läydät sekä A-rakennuksen että C-rakennuksen edestä, ja hae pysäköintilupa vastaanotosta.  Voit tarkistaa vieraspysäköintipaikkojen sijannin Viitaniemen kampuskartasta.

Sijainti:

Viitaniementie 1 C.  

Tutustu tiloihimme!

Asiakaspalvelu - parturi-kampaajat
040 341 5272
Gradia Jyväskylä
Palvelut
Kauneudenhoitoala
Käyntiosoite
Viitaniementie 1 C, Jyväskylä
Postiosoite
PL 472, 40101 Jyväskylä
Opettaja
Mursula Satu
040 341 5208
Gradia Jyväskylä
Liiketoiminta ja työelämäpalvelut
Hius- ja kauneusala
Käyntiosoite
Viitaniementie 1 C, Jyväskylä
Postiosoite
PL 472, 40101 Jyväskylä
Tiedostot
Tiedosto