Musiikki ja tanssi harrastuksena

Tule harrastamaan musiikkia ja tanssia Gradian taiteen perusopetukseen. Yksin tai ryhmissä. Soolona tai orkesterissa.

Kevätlukukauden 2022 aloitus

Musiikin ja tanssin perusopetus aloittaa kevätlukukautensa maanantaina 10.1.2022 lähiopetuksena. Rajoituksista johtuen aikuisten tanssiryhmät ja tanssiryhmät, joissa on pääasiallisesti aikuisia, aloittavat lukukautensa maanantaina 17.1.2022. Myös varhaisiän tanssiryhmien opetus käynnistyy 17.1. alkaen. Poikkeusryhmille ilmoitetaan aiheesta erikseen. 

Gradian koronaohjeet noudattavat valtakunnallisia ja alueellisia viranomaissuosituksia ja -rajoituksia. Koronatilanteen muuttuessa myös Gradian ohjeet voivat muuttua nopeasti. Seuraathan siis tiiviisti tiedottamistamme Wilmassa ja sosiaalisessa mediassa. Mikäli sinulla ei ole Wilma-tunnuksia, saat ne opintotoimistosta. 

Tiesithän, että meillä voit myös yhdistää musiikki- ja tanssiharrastuksen? Tai, että meillä on mahdollisuus lainasoittimeen?

Meillä voit harrastaa musiikkia ja tanssia saman katon alla edullisesti:

  • Alkeet-tasolla yksi tanssitunti + 30min instrumenttitunti + ryhmäopetukset/vko hintaan 300€/lukukausi
  • Perusteet-tasolla rajattomasti oman tasoisia tanssitunteja + 45min instrumenttitunti + ryhmäopetukset/vko hintaan 400€/lukukausi
  • Syventävät tasolla rajattomasti oman tasoisia tanssitunteja + 60min instrumenttitunti + ryhmäopetukset/vko hintaan 400€/lukukausi

Tutustu tarkemmin musiikin ja tanssin hinnastoon.

Musiikin perusopetuksessa saat lainasoittimen käyttöösi ilmaiseksi Alkeet-tasolla, mikäli soitin on vapaana. Lainasoittimia ovat harmonikka, kitara, kantele sekä puhallin- ja jousisoittimet.

Ajankohtaista

Tapahtumat