Ilmoittaudu tanssiryhmiin

Valikoimastamme löytyy tanssitunteja eri-ikäisille: lapsille, nuorille ja aikuisille.

Näin aloitat tanssiharrastuksen!

  1. Tanssiryhmiin pääset ilmoittautumaan tämän sivun lajikohtaisten harrastuskorttien kautta. Ilmoittautumislinkki vie sinut Wilmaan, jossa ilmoittautuminen tapahtuu. Voit myös kysyä apua itsellesi tai huollettavallesi sopivan ryhmän valinnassa.
  2. Ilmoittautuminen on auki koko lukuvuoden. Paras ajankohta harrastuksen aloittamiselle on syys- tai kevätlukukauden alussa tai syys- tai talviloman jälkeen. 

Tuntien kokeileminen

Olet aina tervetullut kokeilemaan tuntejamme ja löytämään juuri sinulle sopivan ryhmän! Voit osallistua tunneille kahden viikon ajan ennen ilmoittautumispäätöstä. Ilmoittaudu kokeilukerralle joko opintotoimiston tai tanssinopettajan kautta. Opettajamme auttavat mielellään sopivan lajin ja tason löytämisessä. 

Tutustu ja ilmoittaudu tanssitunneille

Lisätietoa aloittamisesta

Produktioryhmien pääsykokeet

Produktioryhmät ovat ryhmistämme ainoita, joihin järjestetään pääsykokeet. Pääsykokeiden ajankohta on toukokuussa, mutta tarvittaessa järjestämme täydentäviä hakuja myöhemmin. Meille on tärkeää, että pääsykokeissa on rento ja kannustava ilmapiiri. Rohkeasti mukaan vaan!

Jatkavat oppilaat

Opettajat siirtävät jatkavat oppilaat automaattisesti seuraavan vuoden ryhmään. Tätä edeltää oppilaan sekä halutessanne myös huoltajan kanssa käytävä hops-keskustelu. Jatkavat oppilaat eivät siis erikseen ilmoittaudu verkkosivujen ja Wilman kautta seuraavan lukuvuoden ryhmiin.