Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala

Paikkakunta

Jyväskylä

Toteutusaika

-

Opiskelutapa

Lähiopiskelu

Laajuus

7 kuukautta

Hakuaika

-

Hakeutuminen

Hakuaika koulutukseen on 18.3.-6.9.2024. Hakuajan päättymisen jälkeen kaikki hakijat haastatellaan. Koulutukseen voi hakeutua 1.9.2024 saakka myös TE-koulutuksena tältä sivulta: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/720272?searchPhrase=720272&announ…

Opintojen aloittaminen joustavasti voi olla mahdollista, jos sinulla on valmiita ammatillisia opintosuorituksia (tutkinnon osa tai osia suoritettuna) tästä tutkinnosta. Lisätietoja voit kysyä Hakupalveluista.

Kenelle

Koulutuksen kohderyhmänä ovat kiinteistönhoitoalasta ja -koulutuksesta kiinnostuneet, motivoituneet henkilöt, jotka ovat suorittaneet peruskoulutason.

Kuvaus

Tutkinnon osat suoritetaan näyttöinä kiinteistönhoitajan käytännön työtehtävissä.
Kiinteistönhoitajan työtehtäviin kuuluu esimerkiksi kiinteistön yleishoito ja valvonta kiinteistöissä ja ulkoalueilla. Kiinteistönhoitajan työ edellyttää itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä asiakaspalvelutaitoja.

Koulutuksen sisältö

Suoritettavat tutkinnon osat

• Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen
• Kiinteistön yleishoito ja valvonta

Koulutuksen sisältö:
• Orientaatio ja opintojen ohjaus
• Työelämätaidot ja kiinteistönhoito yrityksessä toiminen sekä sidosryhmäyhteistyö
• Kiinteistön yleiset työt
• Asunto-osakeyhtiössä toiminen
• Palvelusopimuksien ja kuvausten sisällöt sekä merkitys
• Piha- ja ulkoalueiden hoitaminen
• Työnhakuvalmennus
• Työpaikalla tapahtuva oppiminen

Opintojen ajan saa työnhaun ja opintojen ohjausta. Pääpaino koulutuksessa on työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa kiinteistönhoidon tehtävissä. Koulutukseen sisältyy tietopuolista opetusta oppilaitoksessa lähi ja etäopetuksessa sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja ohjausta. Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa uusia osaajia kiinteistönhoidon töihin. Osallistujilla on mahdollisuus siirtyä jatkamaan tutkintotavoitteisesti ammattitutkinnossa.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta.

Lisää koulutuksesta

Otsikko

Sopisiko sinulle oppisopimus?

Kuvaus

Yhdistä työnteko ja opiskelu! Meidän kauttamme voit opiskella oppisopimuksella minkä tahansa työtehtäviesi mukaisen toisen asteen ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan.

Kuva

Monta tapaa opiskella

Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma eli HOKS, jossa sovitaan opinnot, opiskelutavat sekä mahdolliset tukitoimet. Opintosi koostuvat lähi- tai verkko-opinnoista, erilaisista oppimistehtävistä, projekteista sekä työssäoppimisesta. Työpaikalla suoritettavat opinnot sovitaan työpaikan kanssa koulutussopimuksella.

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15

Chat: gradia.fi/hae-opiskelemaan

hakupalvelut@gradia.fi