Ilmoittautuminen Gradian taiteen perusopetukseen kesällä 2023

Ilmoittautuminen Gradian taiteen perusopetuksen lukuvuoden 2023–2024 oppilaspaikoille on avoinna. Tarjontaa on lapsille, nuorille ja aikuisille. Uudet oppilaat voivat ilmoittautua sekä musiikin opintoihin Ilmoittaudu musiikkiharrastukseen -sivulla että tanssiryhmiin Ilmoittaudu tanssiryhmiin -sivulla.

Kaikki ilmoittautuneet saavat vahvistuksen, että ilmoittautuminen on onnistunut ja otettu vastaan. Kesän aikana ilmoittautuneet saavat tiedon paikasta elokuun ensimmäisellä viikolla (vko 31) ja opinnot alkavat elokuun puolivälissä viikoilla 33–34.

Musiikin perusopetuksen uusien oppilaiden infotilaisuus on maanantaina 14.8. klo 17 Suomalaisen musiikkikampuksen Siltasalissa (Pitkäkatu 18–22, Jyväskylä). Musiikin opetus alkaa keskiviikkona 16.8. yksilö- ja ryhmätunnein. Tanssin opetus alkaa viikolla 34 lukujärjestyksen mukaisesti.

Laaja ja monipuolinen tarjonta

Tarjoamme sekä laajan oppimäärän mukaista että avointa opetusta musiikissa ja tanssissa. Upeat tilat Suomalaisella musiikkikampuksella, aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa, mahdollistavat musiikin ja tanssin harrastamisen saman katon alla laadukkaasti ja edullisesti.

Opettajamme ovat alansa ammattilaisia ja panostavat innostavaan ja hyväksyvään ilmapiiriin. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet ja aloittaa uuden harrastuksen, minkä ikäisenä tahansa!

Voit ilmoittautua:

musiikin

  • instrumenttiopetukseen: akustinen kitara, alttoviulu, baritoni, fagotti, harmonikka, huilu, kantele, käyrätorvi, klarinetti, kontrabasso, laulu (klassinen tai pop/jazz), lyömäsoittimet, nokkahuilu, oboe, pasuuna, piano (klassinen tai pop/jazz), sähköbasso, sähkökitara, saksofoni, sello, trumpetti, tuuba ja viulu.
  • ryhmäopetukseen: bändipaja, bändiseikkailu, musaseikkailu ja musiikkiteatteri.
  • muskareihin: vauvamuskari, taaperomuskari, tanssimuskari, perhemuskari, satumuskari, pianon soitinvalmennus.
  • avoimeen opetukseen: instrumenttiopetus ja ryhmäopetus. Avoimeen yksilöopetukseen ilmoittautuvat sopimuskuntien, eli Jyväskylän ja Muuramen ulkopuoliset lapset, nuoret ja aikuiset harrastajat.  

tanssin ryhmiin:

  • baletti, balettitekniikka, breaking, floorwork, jazztanssi, jumps & turns, katutanssi, kärkitossutekniikka, lastentanssi, lyrical hiphop, minibaletti, musikaalitanssi, nykytanssi, Pilates, showtanssi, 7-vuotiaiden tanssikaruselli sekä aikuisille kohdennetut ryhmät baletissa, jazzissa ja nykytanssissa. 

Musiikin orkestereihin ei ole erillistä ilmoittautumista, vaan oma instrumenttiopettaja ohjaa oppilaan oikean tasoiseen ryhmään. Jos et ole vielä Gradian taiteen perusopetuksen oppilas ja haluat mukaan orkesteriin, voit olla yhteydessä musiikin ja tanssin opintotoimistoon.

Tanssin produktioryhmät on tarkoitettu Gradian taiteen perusopetuksen oppilaille, jotka harrastavat tanssia tavoitteellisesti. Ryhmät keskittyvät koreografioiden valmistamiseen ja esiintymiseen ja ne edustavat Gradian tanssia valtakunnallisissa katselmuksissa ja kilpailuissa. Produktioryhmiin on erillinen haku keväisin. Jos olet kiinnostunut produktioryhmätoiminnasta, voit kysyä täydennyshauista elokuussa.

Jatkavat oppilaat

Jatkavien oppilaiden kanssa käytiin toukokuussa HOPS-keskustelut, jonka mukaisesti he jatkavat opintoja seuraavana lukuvuotena. Erillistä ilmoittautumista verkkosivuillamme ei tarvita. Tanssissa voit halutessasi lisätä tuntipakettiasi elokuussa opetuksen alkaessa. Opettajat auttavat mielellään niin uusia kuin vanhoja oppilaita sopivan tuntikokonaisuuden löytämisessä.

Lisätietoja

Musiikin ja tanssin opintotoimisto, puh. 040 341 5887, info.musiikkijatanssi@gradia.fi (opintotoimisto on suljettu 22.6.–24.7.)